Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Un important proiect de agrement din Capitală a fost finalizat

Publicat: | Sursa: Ilinca Radu | Numar afişări: 3690

Traseul turistic al lacurilor Floreasca – Tei a fost finzalizat și poate fi acum parcurs cu bicicleta, pietonal și nautic.

 

sursa foto: http:/www.pmb.ro/pmb/comunicate/presa_com.php?msj=7449Lucrările au constat în dragarea și amenajarea malurilor celor două lacuri, construcția amfiteatrului din Tei, amplasarea unor platforme pentru activitati culturale, cinci chioșcuri și clădiri de servicii, sala polifuncțională dotată cu generatoare de curent, zone verzi, de agrement.

 

Potrivit unui comunicat al Primăriei Capitalei, „spațiile verzi au fost dotate cu instalații de irigații, iar de-a lungul malurilor lacurilor, pe o lungime de 4,4 km, a fost creat un circuit ciclopietonal a cărui continuitate a fost asigurată prin construirea unei pasarele ciclopietonale. Accesul către clădirea polivalentă a fost asigurat prin două poduri care permit inclusiv accesul în situații de urgență, zona insulei fiind dotată și cu rețele antiincendiu”.

 

De asemenea, au fost amplasate patru platforme de lemn în Floreasca și una în Tei, 12 debarcadere pentru ambarcațiuni mici și opt pontoane plutitoare pentru ambarcațiuni specifice sporturilor nautice, opt parcări de biciclete (cu câte două rasteluri), zone de joacă pentru copii cu suprafața de peste 800 de mp, 120 de bancute, sistem de iluminat și supraveghere video de-a lungul circuitului.

 

Realizarea traseului turistic al lacurilor Floreasca – Tei a costat circa 19 milioane de euro.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video