Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Un milion de euro pentru sistemul de supraveghere video din Popești Leordeni

Publicat: | Sursa: Ilinca Radu | Numar afişări: 1165

Primăria orașului Popești Leordeni, din județul Ilfov, a găsit soluția pentru cea mai mai mare parte a problemelor cu care se confruntă. Este vorba despre montarea unui sistem de  supraveghere video, care, în opinia autorităților locale, va avea multiple beneficii.

sursa foto: https:/www.noul-popesti.ro/stiri-popesti-leordeni/Astfel, camerele care vor fi amplasate în tot orașul vor permite rezolvarea problemelor de mediu prin supravegherea permanentă a locațiilor unde sunt depozitate ilegal deșeuri și gunoaie de altă natură, identificarea persoanelor care vandalizează bunurile de interes public și privat, protejarea zonelor din vecinătatea unităților de învățământ, dar și depistarea neregulilor produse în trafic și a persoanelor care parchează ilegal.

Totodată, sistemul de supraveghere urmărește combaterea consumului de alcool și stupefiante în spațiul public, prevenirea faptelor de furt și tâlharie săvârșite asupra persoanelor vulnerabile, precum și supravegherea persoanelor suspecte în vederea stabilirii modelelor de naștere a activitaților infracționale.

Potrivit Studiului de fezabilitate realizat de Gfs Sectronic S.R.L, sistemul de supravegere solicitat de autoritățile locale din Popești Leordeni costă 4.807.372 lei cu TVA. Aproape 800.000 de lei din această sumă este destinată lucrărilor de construcții-montaj.

„Sistemul va permite integrarea sa în alte sisteme de supraveghere sau în sisteme  complexe care pot folosi imagini video, realizate ulterior atât la nivelul beneficiarului, cât și la nivelul altor instituții care, conform legii, au dreptul de acces la datele astfel culese. Transferul datelor va asigura accesul pe diverse niveluri de autorizare la imagini video și/sau înregistrări parțial sau total pe baza unor module de acces hard/soft specializate”, precizează Raportul de specialitate privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru „Sistem de supraveghere video pentru siguranța cetățenilor în orașul Popești Leordeni”.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video