Un nou mall va apărea pe harta centrelor comerciale din Bucureşti. Este vorba de Victoria City Lifestyle. Mallul va avea 68.000 mp şi va fi ridicat pe fosta platformă Textila Dacia.

30121-victoriacity_exterior_99a0fde7dd.jpgUnul dintre chiriaşi va fi Cora, care a închiriat deja a 12.000 mp din proiect, iar dezvoltatorul canadian, Benevo Capital estimează un grad de ocupare de 70% până la mijlocul verii, având în vedere contractele semnate până acum cu retailerii.

Centrul comercial va fi amplasat în Bucureştii Noi, iar proiectul a fost anunţat încă din 2010, când dezvoltatorul spunea că a încheiat contracte de închiriere cu Cora şi Cinema City.

Construcţia Victoria City Lifestyle va începe în această vară, iar deschiderea este programată pentru trimestrul al treilea din 2014. Mallul este dezvoltat în parteneriat cu firma CD Capital Partners, tot cu acţionari canadieni.

În parteneriat cu fondul sud african NEPI, Benevo Capital mai dezvoltă în Bucureşti un proiect de retail situat pe amplasamentul fostei uzine Vulcan din zona Progresul, unde Carrefour va deschide un nou hipermarket. În total, canadienii vor dezvolta 94.000 mp de spaţii comerciale, investiţia fiind estimată la peste 200 de milioane euro.

CITEȘTE ȘI: Viitorul mallurilor, influenţat de telefoane inteligente şi tablete

 

25 April 2013