Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Un proiect din nordul Capitalei, precontractat în proporție de 85%

Publicat: | Sursa: Ilinca Radu | Numar afişări: 1147

Proiectul mixt One Herăstrău Towers, care include locuințe, birouri și spații comerciale, a fost deja precontractat în proporție de 85%.

sursa foto: https:/one.ro/development/one-herastrau-towers/Până în momentul de față, au fost finalizate lucrările pentru structura celor două clădiri din proiectul de regenerare urbană dezvoltat de One United Properties pe strada Nicolae Caramfil din nordul Capitalei. Potrivit unui comunicat de presă emis de companie, proiectul va fi finalizat până la sfârșitul acestui an.

„Lucrările avansate pentru acest proiect mixt se încadrează în termenul de finalizare, stabilit pentru sfârșitul acestui an. Finalizarea structurii permite avansarea lucrărilor, astfel încât, în următoarele cinci săptămâni, vom demonta ambele macarale. 85% din întregul proiect a fost deja precontractat, interesul clienților pentru unitățile rezidențiale, zona în care este amplasat ansamblul și conceptul de design fiind unul crescut. One Herăstrău Towers a fost gândit ca o poartă de intrare în cartier, cele două clădiri turn ale sale beneficiind de vederi panoramice către lacul Herăstrău și zona de nord a orașului”, a explicat Beatrice Dumitrașcu, VP Residential Sales One United Properties.

Cu o arhitectură adaptată funcțiunii mixte a proiectului, One Herăstrău Towers este un proiect de regenerare urbană, ridicat pe locul unei clădiri abandonate, care a fost demolată de către dezvoltator.

Cele trei zone ale proiectului arhitectural realizat de X Architecture & Engineering sunt: baza clădirii, cu funcțiuni comerciale și spații de birouri cu suprafața de 5.055 mp (șapte spații comerciale și șase spații de birouri) și cele două turnuri cu 139 de unități locative, plus două niveluri cu locuri de parcare.

One United Properties a finalizat deja alte două proiecte rezidențiale situate în zona Parcului Herăstrău: în anul 2017 - One Herăstrău Park, cu 106 apartamente și în anul 2019 - One Herăstrău Plaza, cu 156 de apartamente, plus spații comerciale cu o suprafață de 3.800 de mp.
De asemenea, compania va construi, tot în această zonă, proiectul Neo Herăstrău Park, pe un teren achiționat în anul 2019, situat pe Str. Grigore Gafencu. Proiectul va include aproximativ 100 de apartamente, plus spații comerciale.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video