Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Un sat întreg din Țara Galilor este mai ieftin decât o garsonieră londoneză de lux

Publicat: | Autor: Andreea Nitoi | Numar afişări: 3509

Prețurile exorbitante ale proprietăților din capitala Marii Britanii îi fac pe mulți să caute locuințe situate în afara Londrei. Această soluție este luată în considerare de tot mai multe persoane care realizează că pot cumpăra, de exemplu, un sat întreg cu suma pe care ar trebui să o plătească pentru achiziționarea unei garsoniere în centrul Londrei.

sursa foto:https:/metro.co.uk/2018/07/05/whole-village-sale-less-price-luxury-london-flat-7686935/Cum era de așteptat, cererea a generat oferte pe măsură. Astfel, potrivit publicației metro.co.uk, încă din 2016, un întreg sat din Țara Galilor a fost scos la vânzare la prețul de 1,5 milioane de lire sterline. Este vorba despre Aberllefenni, un sat care numără 16 case, care au fost construite pentru muncitorii din mina Powys, situată în apropiere. Însă mina a fost închisă în 2003, iar muncitorii, care locuiau cu chirie, au părăsit satul.

Deși prețul cerut în 2016 pentru cele 16 case era comparabil cu cel al unei garsoniere londoneze, cumpărătorii au întârziat să apară. Drept urmare, prețul a scăzut la 1,25 de milioane de lire sterline, ceea ce înseamnă că fiecare casă costă aproximativ 28.000 de lire sterline.

Un avantaj important al acestui sat este locația – Aberllefenni se află în mijlocul unor peisaje superbe – munții Cader Idris și pădurea Dyfi. Totodată, satul galez se află la mică distanță de ocean, localnicii putând ajunge cât ai clipi pe plajele Aberdovey, Barmouth și Fairbourne. În plus, cel mai apropiat oraș se află la o distanță de aproximativ 11 km.

Taguri: garsoniera
Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video