Pe lângă datoriile de peste 100 de milioane de dolari şi 10 de milioane de franci elveţieni din cazul Dacia Felix, Sever Mureşan ar putea rămâne şi fără duplexul de pe B-dul Unirii.

Pentru recuperarea unei datorii, judecătoria sectorului 3 a aprobat executarea silită a unui duplex de cinci camere aparţinând omului de afaceri Sever Mureşan şi soţiei acestuia.

La asta se adaugă faptul că miercuri, Curtea de Apel Constanţa a respins contestaţia omului de afaceri, prin care acesta solicita să nu plătească anumite despăgubiri pentru cazul Dacia Felix.

Astfel, Sever Mureşan va fi obligat să achite peste 100 de milioane de dolari şi 10 de milioane de franci elveţieni.

Creditoarea „Renaşterea Creditului Românesc" S. A - Credit Bank încearcă să recupereze o datorie de peste 10 ani de la Sever Mureşan. Aceasta a obţinut aproabarea începerii executării silite asupra imobilului din Bucureşti, B-dul Unirii nr. 66.

In Ianuarie 2009, creditoarea a comunicat că suma aferentă unei creanţe din 1995, este de 7.892.883,89, conform unui extras de cont anexat. Formalităţile premergătoare au fost îndeplinite, somaţia de plată a fost comunicată debitorului încă din ianuarie 2007.

Sursa

4 May 2010