Voci puternice din piaţa imobiliară au discutat despre punctul în care ne aflăm acum şi direcţia în care ne îndreptăm. Opinia generală a fost că pesimismul de care dă dovadă piaţa nu este nici justificat, nici constructiv, chiar dacă actualele condiţii economice sunt de natură să creeze temeri. Discuţiile au avut loc în cadrul „Real Estate Club, Opiniile care contează", eveniment organizat de IMOPEDIA.

22336-dsc_3696.jpgPiaţa imobiliară a ajuns într-un punct în care poate aduce foarte multe avantaje celor care se implică în tranzacţii. Dincolo de contextul mondial nefavorabil, segmentul imobiliar autohton a redevenit un pol de atracţie pentru investitori. Este vorba atât despre fondurile internaţionale, cât şi despre clienţii persoane-fizice care vor doar să cumpere o locuinţă. O tranzacţie făcută în acest moment se poate transforma cu uşurinţă într-o afacere, dacă investitorul a făcut o analiză pertinentă a pieţei.

Invitaţii "Real Estate Club, Opiniile care contează", au fost:

• Andrew Prelea, CEO Ozone Homes
• Radu Zilişteanu, doctor în economie
• Cătălin Scripcaru, preşedinte CENTURY 21
• Dan Voiculescu, arhitect Metropolitan International Architects
• Adrian Şişchin, preşedinte RE/MAX România

Citiţi şi: Experţi imobiliari: „Acum este cel mai bun moment pentru a cumpăra o proprietate. Anii următori ar putea veni cu scumpiri"






29 November 2011