Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Unde este piaţa imobiliară acum şi încotro ne îndreptăm?

Publicat: | Autor: Mihaela Ochiană, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 4454

Voci puternice din piaţa imobiliară au discutat despre punctul în care ne aflăm acum şi direcţia în care ne îndreptăm. Opinia generală a fost că pesimismul de care dă dovadă piaţa nu este nici justificat, nici constructiv, chiar dacă actualele condiţii economice sunt de natură să creeze temeri. Discuţiile au avut loc în cadrul „Real Estate Club, Opiniile care contează", eveniment organizat de IMOPEDIA.

Real Estate Club ImopediaPiaţa imobiliară a ajuns într-un punct în care poate aduce foarte multe avantaje celor care se implică în tranzacţii. Dincolo de contextul mondial nefavorabil, segmentul imobiliar autohton a redevenit un pol de atracţie pentru investitori. Este vorba atât despre fondurile internaţionale, cât şi despre clienţii persoane-fizice care vor doar să cumpere o locuinţă. O tranzacţie făcută în acest moment se poate transforma cu uşurinţă într-o afacere, dacă investitorul a făcut o analiză pertinentă a pieţei.

Invitaţii "Real Estate Club, Opiniile care contează", au fost:

• Andrew Prelea, CEO Ozone Homes
• Radu Zilişteanu, doctor în economie
• Cătălin Scripcaru, preşedinte CENTURY 21
• Dan Voiculescu, arhitect Metropolitan International Architects
• Adrian Şişchin, preşedinte RE/MAX România

Citiţi şi:  Experţi imobiliari: „Acum este cel mai bun moment pentru a cumpăra o proprietate. Anii următori ar putea veni cu scumpiri” Experţii imobiliari din piaţă locală, indiferent dacă este vorba despre dezvoltatori, consilieri sau agenţii imobiliare, sunt de părere că acum este ... Experţi imobiliari: „Acum este cel mai bun moment pentru a cumpăra o proprietate. Anii următori ar putea veni cu scumpiri"


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video