Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Unde se mai găsesc locuinţe noi nefinisate şi cât costă

Publicat: | Sursa: Money.ro | Numar afişări: 1842

Locuinţe nefinisate - a fost şi este una dintre găselniţele dezvoltatorilor pentru a-şi vinde unităţile rămase pe stoc. Fie că e vorba de apartamente sau vile, românii încă preferă varianta locuinţelor nefinisate pentru că le amenajează după bunul plac. Alţii însă, nu vor bătaie de cap şi cumpără la cheie.

Dezvoltatorul Adama oferă posibilitatea celor interesaţi să achiziţioneze locuinţe nefinisate la preţuri cu 3.000 de euro mai mici, faţă de cele finisate.

Astfel, pentru un apartament cu două camere finisat din proiectul Evocasa Orizont din Ploieşti, preţul este de 61.000 de euro la care se adaugă TVA de 5%, în timp ce pentru unul nefinisat, tariful este de 58.000 de euro plus TVA de 5%.

„Această variantă este mai puţin populară faţă de cea cu finisaje. Ponderea unităţilor fără finisaje este mica în volumul vânzărilor, pentru că nivelul finisajelor versus preţ pe care îl oferim îl face pe client să ia decizia de a le achiziţiona complet finisate.

În plus, nu au nevoie de bătaia de cap pe care ţi-o aduce căutarea, angajarea şi supravegherea unei echipe de meseriaşi", a declarat pentru Money.ro, Alina Necula, directorul de marketing al companiei.

Lansat la începutul lunii mai, în patru variante de lucrări în regie proprie de dezvoltatorul Impact, programul Do It Yourself, presupune reducerea preţului de achiziţie cu 10 şi 40% în proiectul Greenfield. Clienţii Impact însă preferă varianta în care să se implice cât mai puţin.

„În general, clienţii merg pe principiul să-şi facă singuri anumite lucrări, dar să nu lucreze foarte mult. Preferă mai mult varianta în care pot face singuri finisajele, ce implică mai puţini oameni şi costuri mai mici şi realizează aceste lucrări după cum doresc" a declarat pentru Money.ro, Carmen Săndulescu, directorul financiar al Impact.


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video