UniCredit Ţiriac Bank reduce nivelul dobânzilor pentru creditele destinate clienţilor persoane fizice, cu până la 3 puncte procentuale. Banca a simplificat, totodată, formula de calcul a dobânzii.

UniCredit Ţiriac Bank scade dobânzile pentru împrumuturile către populaţieClienţii care au deja un credit pe vechea formulă vor beneficia de scăderea dobânzii, ca efect al reducerii costului riscului de ţară (CDS).

Rata dobânzii se revizuieşte bianual, la 30 iunie şi 31 decembrie. "Una dintre priorităţile noastre este continuarea creditării.

Consider că scăderea dobânzilor, cuplată cu o serie de măsuri de eficientizare a serviciilor pentru clienţi va contribui la revigorarea cererii. Simplificarea structurii de calcul al dobânzii vine tot ca urmare a solicitărilor clienţilor noştri", spune Zoltan Major, vicepreşedinte al UniCredit Ţiriac Bank responsabil de Divizia Retail.

În paralel cu acordarea de credite, UniCredit Ţiriac Bank oferă posibilitatea restructurării împrumuturilor acordate anterior prin reeşalonarea ratelor în mod gratuit, schimbarea valutei creditului pentru care se percepe un comision de 1% din valoarea creditului şi acordarea unei perioade de graţie de până la 6 luni, timp în care se plăteşte doar dobânda.

5 May 2009