Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Locatia: World Trade Center
3 - 6 Decembrie 20092009-12-03

(UPDATE) Imobiliarul ARDE şi organizatorii de evenimente imobiliare SE PIAPTĂNĂ

Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina
Publicat: | Autor: Cristina Tamaş, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 1943
În plină criză imobiliară, când tranzacţiile sunt rare, iar interesul românilor pentru o locuinţă este tot mai mic, unii s-au gândit să facă o farsă pentru a mai învioara lucrurile.

Mai citeste si ...Editia decembrie a tIMOn se va desfasura la World Trade Center, in perioada 3-6 decembriePozitia oficiala a Targul Imobiliar PROJECT EXPO in raport cu acuzatiile nefondate ale concurenteiAlte aparitii ...900 euro/mp, preţul mediu al locuinţelor de la TimonAseară, la fel ca şi multe alte redacţii şi agenţii imobiliare, am primit un comunicat de presă care anunţa că "Târgul Imobiliar Naţional Timon a fost amânat".

Comunicatul era semnat de Vlad Vlăsceanu, organizatorul târgului tIMON, care sustine insa ca nu ar fi trimis un astfel de mesaj.

 "Consecvente propriilor misiuni declarate, de a contribui activ la dezvoltarea pieţei imobiliare din România, agenţiile Admedia (organizator Timon) şi DMI au decis amânarea Târgului Imobiliar Naţional Timon. Decizia a fost provocată de actuala situaţie economică şi de campania electorală, aceşti factori reducând drastic posibilitatea de a creea un eveniment de succes" anunţă comunicatul primit.

"Cu toţii ştim că dacă salvăm documentul şi dăm click dreapta în properties - details aflăm autorul. Este într-adevăr regretabil ce se întâmplă şi mai ales atunci când documentul este scris de către Lavinia Dinu de la compania Zero Point (nimeni alta decât una dintre companiile organizatoare Project Expo). Cred că la această ultimă dată când scriu aici, pe blog, comentariile sunt de prisos! Pe de altă parte, Admedia Consulta, compania organizatoare a tIMOn - Târgul Imobiliar Naţional se va adresa mâine atât Ministerului Finantelor - departamentul de practici neloiale, cât şi IGP" a comentat Vald Vlăsceanu, organizator tIMOn.

Reprezentanţii Project Expo, cei acuzaţi de către Vlad Vlăsceanu că s-ar afla în spatele acestei farse, neagă orice legătură cu acest comunicat fals.

"Este o glumă proastă! Am primit şi eu mailul acesta mai devreme. Pot să vă spun sincer că nimeni, nici din firma mea, Project Events, nici din Zero Point Consulting nu ar face ceva de genul acesta. Piaţa târgurilor imobiliare e o piaţă liberă şi anul acesta a demonstrate cel mai bine acest lucru! Cine a făcut asta clar are o problema cu tine Vlad şi s-a folosit de noi. În plus la Zero Point Consulting nu există nicio Lavinia, sunt doar trei băieţi. Îmi pare rău ca numele nostru apare într-un joc unde nu avem ce căuta" a notat pe blogul nostru Sorin Săraru, organizator Project Expo.

"Nicio persoană implicată într-un fel sau altul în organizarea Project Expo nu ar face astfel de afirmaţii/declaraţii/glume vreodată, pentru că la noi se lucrează în baza unor contracte foarte stricte, dar şi pentru că întotdeauna există şi reversul medaliei.Oricine poate creea un cont de gmail (...), oricine poate provoca în mod artificial un astfel de conflict. Ceea ce s-a întâmplat este foarte grav, în contextul în care este afectată imaginea unor companii cel puţin respectabile" adaugă Cosmin Radu, organizator Project Expo.

Totuşi există  persoane care privesc cu suspiciune vinovăţia  de 100% a organizatorilor de la Project Expo. Astfel, pe blog-ul IMOPEDIA, una dintre vizitatoare îşi pune un mare semn de întrebare:

Lavinia Ionascu :
"Simt ca imi scapa ceva..voua nu?! sunt pe depaaaarte de lua apararea celor de la Projectexpo, insa sincer , daca unul dintre voi s-ar fi gandit vreodata sa faca o asemenea farsa (termenul este indulgent, gravitatea acestui actiuni fiind mai mare), nu v-ati fi luat toate masurile pentru a nu fi descoperit? adica..cat poti fi de imbecil(ma scuzati, dar chiar asa este!) sa trimiti de pe un calculator care are setarile personalizate cu compania la care lucrezi!!..Baieti chiar atat de ignoranti sa fiti, sau chiar sunteti si voi victimele acestei uratenii?!!".

Iata si raspunsul venit de la Vlad Vlasceanu, organizatorul Timon:

@Lavinia Ionascu

Distinsa Doamna, intrucat v-ati adresat mie voi trece peste promisiunea facuta ca azi noapte a fost ultima oara cand am scris pe acest blog. Din respect pentru dumneavoastra am ales sa va ofer urmatoarele informatii:
1. mailul l-am primit forwardat de la un partener azi noapte, exista in outlookul meu si vi-l pot arata daca veti dori sa ne faceti o vizita la birou
2. absolut toate demersurile legale sunt facute si din nou, din considerente de a nu obstructiona ancheta Politiei Capitalei, a Parchetului si a Ministerului Finantelor nu le voi face publice aici (pot fi consultate la noi la birou sau la societatea de avocatura care ne reprezinta)
3. desi am fost privit de multe ori ca aplicant al unor tactici de guerilla in marketing si PR nu pot sa fiu atat de imbecil si sa fac asa ceva, pentru ca nu avem nevoie
4. echipa RUN poate confirma cat de siderat eram azi noapte
5. mai sunt cateva elemente edificatoare in ancheta dar acestea vor fi facute publice in momentul in care vom avea o certitudine

Mai multe detalii şi comentarii, le puteţi lasa  AICI.

Comunicatul de presa TIMON,  Editia decembrie a tIMOn se va desfasura la World Trade Center, in perioada 3-6 decembrie Conform unui comunicat de presa trimis azi dimineata de pe o adresa ambigua, vlasceanu.vlad@gmail.com, editia din decembrie a tIMOn ar fi fost ... AICI.

Comunicatul de presa Project Expo, Pozitia oficiala a Targul Imobiliar PROJECT EXPO in raport cu acuzatiile nefondate ale concurentei Aflati in plina campanie de promovare a celei de-a cincea editii a Targului Imobiliar PROJECT EXPO, ce va avea loc in perioada 27 – 29 ... AICI.


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video