Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

(UPDATE ) Radu Zilişteanu: Impozitul forfetar va însemna FALIMENTUL agenţiilor imobiliare mici

EXCLUSIVITATE - IMOPEDIA.ro
Publicat: | Autor: Maria Seder Neda, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 9040

Analistul imobiliar Ion Radu Zilişteanu, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru IMOPEDIA.ro,  consideră că impozitul forfetar va duce la închiderea firmelor foarte mici, cu unu-doi angajaţi, şi aşa grav afectate de criză şi care abia mai plătesc contribuţiile la stat pentru aceştia.

Radu ZilisteanuMai citeste si ...(VIDEO) Radu Zilisteanu - Despre impozitul forfetarGuvernul a aprobat impozitul forfetar pentru firmele din imobiliare„În perioada imediat următoare, probabil o să asistăm la un val de desfiinţări, pur şi simplu", apreciază Radu Zilişteanu.

Noul impozit forfetar, aprobat sâmbătă de Guvern, stabileşte o sumă minimă impusă de stat, cuprinsă între 500 euro şi 10.000 euro pe an, în funcţie de cifra de afaceri, pentru toate firmele din România, indiferent de mărimea lor şi dacă au sau nu profit. Măsura se va aplica din luna mai.

Chiar şi microîntreprinderile, care plăteau până de curând doar impozit pe venituri, acum trebuie să se conformeze noului impozit forfetar şi să plătească minimum 500 euro pe an.

În unele cazuri - pentru firmele care au venituri foarte mici, prin noua metodă de calcul dările la stat se triplează.

„Dacă acest impozit forfetar se aplică unei firme care are o cifră de afaceri de doar 5.000 euro pe an, înseamnă o mărire a cotei de impunere a veniturilor de la 3% la 10%, creându-i şi mai multe dificultăţi", afirmă Radu Zilişteanu. Aceste firme sunt şi cele care suferă cel mai mult de pe urma scăderii cererii de pe piaţa imobiliară.

 „Agenţiile imobiliare mici, cu personal de 1-2 angajaţi, sunt majoritare -probabil într-un procent de până în 80%. Această măsură va însemna moartea lor economică, falimentul lor va fi grăbit. Mai mult de atât, ca să lichidezi o firmă, legalmente vorbind, te costă cel puţin 1.000-1.500 lei, pentru că dacă se menţine firma, în lipsă de activitate, impozitul forfetar tot va fi perceput", completează analistul imobiliar.

ARAI nu a fost consultată de Ministerul Finanţelor, atunci când a stabilit noul sistem fiscal, cu toate că domeniul imobiliar este unul dintre primele vizate de acesta.

„Eu cred că această măsură nu era deloc potrivită pe vreme de criză şi că problema Ministerul de Finanţe din România este faptul că el nu este capabil să asigure o încasare a obligaţiilor la bugetul de stat şi a celorlalte taxe şi atunci practic mută această povară pe umerii contribuabililor", declară Zilişteanu.IMOBILIARE au realizat 20% din pierderile tuturor firmelor româneşti în 2007


UPDATETOP

Conform unui document al Ministerului de Finanţe, publicat de Hotnews.ro, 19,56% din volumul total al pierderilor declarate pentru anul fiscal 2007 la nivelul întregii economii au fost declarate de firme care au ca obiect de activitate tranzacţiile imobiliare.

În total, sunt înregistrate 60 domenii de activitate cu pierderi, iar în topul acestora, ca pondere, intermedierile imobiliare ocupă primul loc.

5 DOMENII CU PIERDERI

 Sursă: MF, citat de Hotnews.ro


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:
Comentarii (24)
#24. Lucian | 01.05.2009 | 13:37
0 (0/0)   
Legat de impozitul forfetar... este cea mai mare IDIOTENIE ce nu putea sa fie evitata de retardatii din conducerea acestei splendide tari. In primul rand diferenta dintre cel care are o CA de 50.000 EUR si unul care are 1mil EUR CA este de 1.000 EUR la impozitul platit, vi se pare normal ? Printre altele am o firma Agent de Asigurare, PJ, nu cred ca am mai mult de 3.000 lei profit pe an. Cum sa dau 2.000 lei ( 500 EUR ) la stat? Am ajuns sa muncesc pentru hotii astia comunisti ? Plus ca un mai pot deduce o gramada de cheltuieli, printre care benzina/motorina.

Legat de agentii imobiliare, acum depinde de fiecare. Sunt si samsari **** si profesionisti. In niciun caz nu poti sa afirmi ca au crescut preturile datorita agentiilor, e o prostie asta. In primul rand inconstienta cu care bancile lacome au acordat credite, peste 80% din tranzactii facandu-se pe credit, a dus la cresterea preturilor. Aici a mai contribuit lacomia nemarginita a proprietarilor !

Am si o mica agentie imobiliara si celor care spun ca agentii sunt hoti si escroci le pot spune sa se gandeasca mai bine. Probabil au intalnit si astfel de specimene lacome si incompetente, dar exista si agenti care AJUTA si PROTEJEAZA interesele partilor, colaboreaza cu juristi si notari, verifica autenticitatea actelor, mediaza negocierea dintre parti si se ajunge la un pret realist. Probabil mai exista si agentii care cer comision 3% de la fiecare parte, aia ar trebui tratati cu un jet. Niciodata nu am perceput un comision mai mare de 1%, de multe ori si mai putin.
#23. Liviu | 18.04.2009 | 23:59
0 (0/0)   
Doamne fereste sa treaca cuiva prin cap sa se certe cu vreun organ de control pentru ca este ca si inchis in ceea ce priveste activitatea si poate chiar mai mult. Of of nu stiu unde se v-a ajunge dar viitorul este innorat. Probabil ca la masa guvernului suna bine aceasta noua taxa dar in practica v-a fi un mare dezastru si acest lucru se va intoarce impotriva statului,guvern,etc. Daca este cineva care nu intelege ce am spus il rog sa isi deschida o firma si apoi o sa inteleaga.Am afacerea de 4-5 ani fara datorii la stat si mici datorii la furnizori dar in viitor sigur nu o sa mai am ritmul asta , practic numai pot tin pasul cu ”birurile” , am trimis deja doi oameni in somaj ...ce va urma ? Nu se stie. Un mic intreprinzator din Sibiu fara scoli inalte si diplome de prestigiu dar cu un viitor nesigur datorat celor care ar trebui sa il asigure.

PS . De retinut : peste 200 de impozite si taxe impovareaza mediul de afaceri din Romania unele dintre ele fiind aberante. Un singur exemplu impozitul pe cladire (apartament) la o firma este de aproximativ 10 ori mai mare .Cine nu crede am acte doveditoare inclusiv somatia de plata cu executare silita in caz ca nu platesc.Liviu.
#22. Liviu | 18.04.2009 | 23:57
0 (0/0)   
Taxa forfetara
Guvernul - rupt de realitate sau incompetenta ?!
Se pare ca guvernul este rupt de realitate...multe firme si-au restructurat activitatea si investitiile,multe au inchis si mai multe se vor inchide. Somajul va creste si mai mult. Se procedeaza exact invers de cum ar trebui, acum in plina criza financiara ar fi trebuit sa fie scutite un an de zile (o anumita perioada) de la plata impozitelor toate firmele pentru a supravietui....dar in inconstienta lor bravii nostri conducatori vor sa elimine firmele, pentru ca la asta se va ajunge pentru multe firme mici. Acest impozit dovedeste incompetenta celor care ne guverneaza si faptul ca nu au solutii reale si benefice de a iesi din criza. In mod sigur la bugetul statului se vor colecta si mai putini bani ca pana acum, aceasta masura disperata va crea si mai mare haos. Efectele se vor vedea pana cel tarziu la finele anului acesta. Eu personal stiu cateva firme care isi inchid activitatea....”bomboana de pe tort” este acest impozit si in spate fiind criza financiara la care a contribuit destul de mult si massmedia in toate formele ei respectiv presa, televiziune, etc. Este foarte trist ce se intampla acum si sunt foarte dezamagit. Am o mica firma si de cand am deschis-o am fost taxat permanent in orice am facut sau solicitat de la stat. Am cerut o fisa fiscala pentru banca, am platit , s-a schimbat codul CAEN, am platit,(sunt doar mici exemple) practic orice face micul intreprinzator plateste fara a primi nimic in schimb. Singurul lucru pe care il primeste este cadrul legal de a dezvolta o afacere. Repet este singurul lucru in rest totul se plateste. Nu exista respect din partea statului in relatie cu firmele, sunt privite ca niste fabrici de bani,ca niste hoti care chipurile nu dorm noaptea ci se gandesc cum sa fure statul. De fapt nu au ce sa fure de la stat . S-au creat tot felul de organe de control care le monitorizeaza, le controleaza si le amendeaza de cele mai multe ori fara discernamant. Doamne fe
#21. virgil | 16.04.2009 | 18:04
0 (0/0)   
de ce ar fi tb consultat arai-ul? ce reprezinta arai-ul in piata, ptr a putea fi consultat de catre cineva? atat timp cat arai inseamna doar cativa smecheri ce isi vad propriul interes si nu fac nimic ptr agentii si nu au reprezentativitate la nivel national ( nici macar in Bucuresti nu inseamna nimic) cu siguranta nimeni nu ii va consulta. daca vom avea o asociatie puternica si reprezentativa, atunci cu siguranta cei din guvern o vor ci\onsulta inainte de a decide ceva. momentan nu avem si de aici ni se trag multe belele, inclusiv imaginea proasta in randul clientilor. nimeni nu a luptat ptr noi, cei din conducere isi vad doar de interesele propriilor agentii. arai e de 14 ani pe piata si e varza, in conducerea asociatiei sunt oameni care n-au facut ceva important ptr agentiile lor, daramite sa fie in stare sa conduca o asociatie asa zis nationala
#20. johnny | 15.04.2009 | 18:50
0 (0/0)   
e vrajeala nu se mai face nicio tranzactiede multe luni de zile,ce spun agentii si proprietarii e vrajeala...poate,poate mai cade vreun prost...pana nu scad preturile raportate la puterea de cumparare nici bancile nu mai dau credite si nici cloacele nu se mai vand...asa ca linisteeee....
#19. clientu' | 15.04.2009 | 11:10
0 (0/0)   
si inca ceva ca tot sunt multi agenti prin zona : cred ca ar trebui sa mai faceti ceva - sa iesiti public si sa spuneti daca ati avut tranzactii (sau nu) la ce pret s-a facut (dupa parerea mea mult mai mic decit se afiseaza) si cam cit sunt dispusi clientii sa plateasca. asta ca sa-i lamuriti pe proprietari (mai ales pe aia care mai viseaza la anu' trecut) pe unde se poate vinde. mai ales daca s-a vindut ceva in ultimele 6 luni pe segmentul de > 300.000 euro (sunt multi care viseaza sa ia milionu pe apartament). daca incepeti sa faceti chestia asta va faceti singuri un serviciu.
#18. clientu' | 15.04.2009 | 10:55
0 (0/0)   
bai baieti sa zicem ca nu toti agentii au fost de vina cind au crescut preturile, dar mi-aduc aminte cu neplacere cu cita inversunare agentiile mari : vezi regatta, coliier, dl zilisteanu si altii - cit de mici sunt preturile in bucuresti si cit de mari sunt in budapesta, praga si varsovia. si cit de mult vor mai creste. in primu' rind ar fi trebuit ca unii dintre voi daca ati fi avut minte sa le atreageti atentia cum ca romania e in urma astora istoric vorbind cu multe zeci de ani si pozitionare geografica. acu' ar trebui sa faceti bine sa indreptati raul facut si dati iar exemple cit sunt preturile pe la altii : vezi mai ales budapesta si sofia. iar ca termen de comparatie pe o perioada lunga ar trebui nu sa luati parisul si londra ci de exp viena (oricum nu vom ajunge la nivelul vienei nici peste 30 de ani dar macar ca tinta). Ia sa auzim un articol pe imopedia cit sunt preturile la care se vind casele vechi la budapesta. dar chiriile. dar alea noi. de ce scad preturile de 6 ani? daca sunteti corecti si vreti ca cetatenii sa aiba din nou incredere faceti si chestia asta. referitor la dl zilisteanu din punctul meu de vedere e un mincinos is un manipulator ordinar. sfatuiesc orice client sa evite agantia dumnealui. nu l-am auzit niciodata spunind adevarul. numai minciuni.
#17. Tiberiu | 15.04.2009 | 00:40
0 (0/0)   
nu au de unde sa mai castige bani baga taxe peste taxe la ce altceva sa fie bun romanu' decat sa taxeze shi sa castige bani suntem pe primu loc la taxe cu 400 si ceva chestie urmarita la stiri acu vreo 2 ani dak nu ma inseala memoria. oricum mi se pare pe de o parte util pt cei care decalara firmele pe pierderi dar cei care platesc taxa pe impozit de ce sa o mai platesca sau sa plateasca inca ceva pe langa?? revenind la articol.....
#16. fitzoasa | 14.04.2009 | 23:27
0 (0/0)   
saracii v'or fii si mai saraci,bogatii si mai bogati.pt bogati 500 euro e nimica toata pe an.dar....care poate poate care nu.pe bara.toti saracii se cred patroni si'si bat joc de angajati,platindu'i cu sume infime,de bataie de joc,de umilinta.gata cu fitzeleeeeeee.sincer oamenii de rind care nu au afaceri cred ca se bucura.
#15. darius | 14.04.2009 | 22:45
0 (0/0)   
se curata economia de firme si firmulete inutile si referitor la agentii ne pare rau da rau de tot.....
#14. Butuc | 14.04.2009 | 19:51
0 (0/0)   
firma, în lipsă de activitate, impozitul forfetar tot va fi perceput, asa sa inteleg ca daca inghet activitatea si devin PF tot platesc impozit pe profit? de unde nu-i parca nici Dumnezeu nu cere, atunci Pogea e mai sus de Dumnezeu..e tatal lui , bunicul lui Isus, asa sa inteleg? si acum platesc impozit la toata familia?
#13. Marius Statescu | 14.04.2009 | 18:12
0 (0/0)   
Domnule Papadopol, nu m-am laudat ca as face mare lucru in perioada asta, doar ca asa consider eu ca e corect , sa reprezinti nu sa intermediezi. Eventual s-ar putea face o tema pe blog legat de asta.
In mare sunt de acord cu ce spuneti. Dincolo de asta , de ce ati subliniat ca sunt de la o anumita firma? conteaza?...
Scuze ca sunt off topic.
Apropo, cum vi se pare masura prezentata in articol? Eu zic ca nu e chiar aiurea. Prima data se discuta de minim 1500 euro.
#12. Florian | 14.04.2009 | 17:34
0 (0/0)   
Va salut!Si eu sunt agent imobiliar de cativa ani si stiu ce inseamna munca aceasta.Multa transpiratie si inspiratie pana ajungi sa iei un comision.Sigur ca sunt fel de fel de oameni in aceasta bransa,ca si in altele.Poate ca aici s-au napustit mai multi smecheri fiind un domeniu tentant cu posibilitati de castig mare si rapid,cel putin in ultimii 4-5 ani.Dar nu toti sunt asa.Am cunoscut de-a lungul timpului multi agenti profesionisti,chiar nesperat de multi.
In legatura cu cresterea preturilor in ultimii 3 ani,nu agentii au crescut preturile.Au fost foarte multi speculatori in piata si interni si externi.In plus,majoritatea proprietarilor au vrut(si vor) sa faca afacerea vietii lor din vanzarea apartamentului personal,pe care li l-a facut cadou dl.Iliescu ca sa il voteze in 1990.Numai eu(si altii,bineinteles) stiu ce munca de lamurire duc cu proprietarii sa scada preturile.Si daca scaderea de acum s-a produs atat de repede(cu 30-50% in 6 luni) aceasta se datoreaza in primul rand agentilor imobiliari profesionisti,altfel ar fi durat un an -doi.
Despre Guvern,ce sa le ceri?De unde nu e...Actioneaza si ei haotic,sunt speriati de bombe ca nu o sa faca fata crizei.Asa se intampla cu incompetentii-intra in panica si actioneaza haotic.Nu sunt in stare sa elaboreze si sa puna in practica o strategie inteligenta si coerenta.Taie in stanga si in dreapta la bugetari fara discernamant(saracii profesori au ramas in fundul gol),si baga mana in buzunar la firme,tot fara discernamant.Interlopii traiesc bine merci,se lauda cu sutele de milioane de euro la TV,si ei dau in firmele mici.Ce poate sa faca un guvern de comunisti?N-am uitat ca PD si PSD s-au nascut ambele din FSN(Frontul Salvarii Nationale)-urmasul PCR(Partidul Comunist Roman) dupa decapitarea primului esalon al partidului.
Ar trebui sa fim mai atenti la alegeri,vorba unui coleg de scris de pe aici.
PS Daca intereseaza pe cineva,caut colaboratori pentru agentie.Mai multi vom rezista mai bine crizei.tel0733059326
#11. Calin | 14.04.2009 | 16:49
0 (0/0)   
Din pacate nu numai agentiile imobiliare mici vor fi in dificultati majore din cauza impozitului forfetar. Majoritatea IMM-urilor vor avea dificultati ptr ca facturezi sau nu, mpozitul trebuie platit. ANF nu cred ca va ierta, somajul sigur o sa creasca si atunci... somerii trebuie platiti de la Fondul de somaj, care va deveni minuscul. Cand am facut un plan de afaceri in baza unor estimari de incasari, am luat o masina cu care sa ma deplasez in diverse locuri. Acum leasing-ul nu mai e deductibil, nici TVA ..... Probabil va trebui sa renunt la masina mai intai, sa vad ce o sa faca firma de leasing cu ea si cu altele in aceeasi situatie! Din pacate, acest guvern ne duce spre mai rau, desi ... la alegeri am dorit mai bine. Sa fim mai atenti la Prezidentiale ...
#10. marian papadopol | 14.04.2009 | 15:47
0 (0/0)   
pt Marius Statescu agnt imobiliar la REALPRO RM VALCEA toata treba este ca nu se misca nimic pe piata exista oferta fff mara dar nu exista cerere nu sunt bani pe piata poti sa migalesti clientu pana nu mai poti daca nu sunt bani nu sunt am 3 luni de cand ma plimb cu clienti dar de geaba referitor la intrebarea lui vvv sa sti ca in general clienti care i intro agentie imobiliara ei cer un pret mai mare pt a putea egocia ceva din pretu respectiv si pt a putea plati comisionul catre agentia imobiliara carae i poatae aduce un eventual cumparataor NU INTODEAUNA AGENTI SAU PATRONI DE AG FAC PRETURILE PE BUNURILE OAMANILOR
#9. Marius Statescu | 14.04.2009 | 14:30
0 (0/0)   
Normal ca intotdeuna agentul e vinovat. Sunt agent imobiliar si vreu sa spun ca scopul meu este reprezentarea cat mai buna a clientilor mei si din punct de vedere financiar, fie ca sunt cumparatori , fie ca sunt vanzatori. Asta e problema ca se lucreaza cu intermedieri si ambele parti ies nemultumite si cel mai usor de dat vina pentru lucrurile negative vine catre agent. Daca s-ar lucra cu reprezentare, fiecare sa-si reprezinte partea lui , lucrurile ar sta altfel.
Legat de umflarea preturilor, vreau sa spun ca intr-o economie de piata, o sa creasca pretul la orice marfa pana acolo unde-i permite cererea. Ca cererea a fost intretinuta aiurea cu produse bancare permisive, asta e o alta treaba si nu are legatura cu agentul imobiliar.
#8. ag imobiliar | 14.04.2009 | 13:05
0 (0/0)   
Vorbiti sa va aflati in treaba si sa va spuneti parerea eronata.Habar nu aveti ce inseamna munca de ag imobiliar,cata alergatura,stres,emotii pana faci o vanzare.Preturile nu le umfla agentiile imobiliare ci proprietarii,daca afla ca esti de la agentie iti da imobilul cu un pret mai mare si in anunt desi era cu un pret mai mic nu conteaza,ii spui ca este pretul mare degeaba,si daca el incheie tranzactia afli ca l-a vandut cu un pret mai mic.Agentiile vor sa vanda si se bucura cand au o oferta buna ,ce rost are sa mai umfli pretul,pierzi vanzarea,nu respecti clientul,ce proprietar iti da comision de succes? Si asa ii tremura mana cand iti da comisionul pt care a semnat.
Hai sa fim seriosi,faceti diferenta intre samsari si ag imobiliari!
#7. anonim | 14.04.2009 | 12:51
0 (0/0)   
este saptamana luminata chiar este nevoie sa loviti cu atata ura in agentiile imobiliare , altceva mai bun nu aveti de facut unii din voi sau va duelati int-re voi , cu-i nu-i convine sa nu apeleze la sv ag imob ,a detine o ag imob e o mandrie e un job destul de stresant si frumoss tot odata cunosti diferiti oamenii de diferite paturi sociale ,trebuie sa sti ce doreste fiecare tuturor agentiilor imobiliare va doresc SUCCES TOTAL pe toate planurile cat mai multe tranzacti , si sa nu va sperie 500de euro , in SUA se platete 5000pana la 50000dolari pe an indiferent ca ai tranzacti sau nu are dreptate DL MARIUS felicitari VA DORESC LA TOTI I PASTE FERCIT SI TOATA LUMINA DIN UNIVERS SA PATRUDA IN INIMILE SI CASELE VOASRTRE
#6. Pentru Marius Statescu | 14.04.2009 | 12:20
0 (0/0)   
Acum agentii tipa in gura mare ca dau faliment .Dar oamenii pe care iau nenorocit cu adaosurile lor la pret, ce sa zica Au platit cu cateva mii de euro mai mult (prin credit ,deci cele cateva mii se transforma in 10 mii euro).Are dreptate @vvv, le doresc sa le fie tarana usoara.
#5. john | 14.04.2009 | 11:30
0 (0/0)   
Pentru Marius Statescu: Ori esti agent intr-o agentie mica, ori vorbeste gura pentru tine. Vrei sa spui ca agentiile nu umfla preturile? Ia uita-te la toata perioada asta din urma si ai sa vezi. Las-o ca macane!
#4. Marius Statescu | 14.04.2009 | 09:29
0 (0/0)   
@vvv: este foarte posibil ca acel proprietar sa-l fi dat la agentie cu acele preturi...

Faptul ca o agentie fie ea cat de mica ar avea de platit 500 euro impozit pe un an de zile, chiar cred ca nu este o problema. Pana una alta acesti 500 de euro e jumatate din comisionul pe o tranzactie...
#3. oceanes | 14.04.2009 | 08:39
0 (0/0)   
cu tot respectul pt dl Ion Radu Zilişteanu dar spargerea balonului in imobiliare se datoreaza acestor agenti imobiliare facute dupa ureche si cum spune si domnul de mai jos au practicat si inca mai practica diferente de pret(pret propietar si pret vanzare ) afaceri tipic romanesti adica "japca" si cand nu mai merge treaba tipa in gura mare ca statul ii omoara cu impozite , dar cum se spune in popor cu lacomia si prostia iti pierzi palaria .
#2. vvv | 14.04.2009 | 07:50
0 (0/0)   
De agentiile imobiliare numai de bine.
Acum cateva zile am vazut un apartament cu 2 camere direct la propietar cu 65 000 eu.
Doua agentii m-au sunat pentru acelas apartament una la 69 000 eu, alata 67500 eu.
CE PARERE AVETI?
EU CRED CA SUNT NISTE HOTI!!!!
#1. Raul | 13.04.2009 | 22:01
0 (0/0)   
Nu vedeti ca avem un guvern de hotomani? Ce va mai faceti iluzii ca ne va fi mai bine?????
Adauga comentariu
Nume:*
Email:
Comentariu:*
 Doresc sa fiu informat pe e-mail de aparitia unui nou comentariu la aceasta stire
NOTA: Va rugam sa folositi un limbaj decent in comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul media.imopedia.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video