Astăzi, la ora 11.00, vor demara oficial lucrările la un nou cartier ANL, în partea de nord a Capitalei, în strada Fabrica de Glucoză nr. 2 - 4, din sectorul 2.

sursa foto:emaramures.roLa eveniment vor participa Elena Udrea, ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, Gabriel Oprea, ministru al Apărării Naţionale şi Neculai Onţanu primarul Sectorului 2.

Locuinţele sunt destinate închirierii, pentru tinerii cu vârstă sub 35 ani şi vor fi repartizate de Primăria Sectorului 2.


 Up date

Terenul pe care se vor construi locuinţele aparţine Ministerului Apărării şi are o suprafaţă de 4,53 hectare. Deocamdată se lucrează la PUD (Planul de Urbanism de Detaliu), dar se estimează că vor fi disponibile 1.500 de locuinţe cu chirie, jumătate pentru angajaţii din sistemul naţional de apărare şi ordine publică şi restul pentru tinerii înscrişi pe lista Primăriei Sectorului 2.

În ceea ce priveşte sistemul constructiv şi timpul de execuţie, Elena Udrea a precizat că „vor fi utilizate tehnologii noi de construcţii, acest lucru conducând la diminuarea perioadei de execuţie, la micşorarea costurilor de construcţie şi la sporirea gradului de confort". 


 

7 September 2010