În mod tradițional, sărbătorile de iarnă se petrec acasă, împreună cu familia și prietenii. Dar cei care s–au săturat de sărbătorile petrecute în frig ar putea fi interesați de alternative. Hawaii este o destinație clasică pentru cei cu dare de mână, dar există zeci de țări exotice și insule cu climă similară, numai că mult mai ieftine. vă prezentăm o listă a destinațiilor care combină vremea caldă cu prețurile mici, pentru un revelion exotic petrecut fără cheltuieli exorbitante.

41846-plaja_2018.jpgPuerto Vallarta, Mexic 

Cu temperaturi care ating 30 de grade Celsius în decembrie, Puerto Vallarta este o destinație perfectă pentru revelion. Este una dintre destinațiile preferate din Mexic, mai ales în condițiile în care problemele legate de criminalitate s-au redus la minimum, în ultimii ani. O cameră de două persoane într-un hotel de trei stele costă 75$ pe noapte, iar într-un hotel de patru stele costă 150$ pe noapte, dacă sunt ocupate pe loc, dar pot fi mult mai ieftine dacă sunt rezervate din timp. 

Cancun, Mexic 

Cancun este o destinație specială, pentru că este practic un oraș hotelier. Sunt peste o mie de hoteluri care concurează pentru atenția clienților, așa că oferta este spectaculoasă la nivel de preț și confort. Astfel, pentru o cameră de două persoane într-un hotel de trei stele, prețul pornește de la 42$ pe noapte, în timp ce la un hotel de patru stele, prețul pornește de la 77$ pe noapte. 

Punta Cana, Republica Dominicană

Republica Dominicană este un loc bine cunoscut pentru hotelurile all-inclusiv la prețuri excelente pentru o țară exotică, chiar dacă sunt ceva mai mari decât în Mexic. Astfel, pentru un hotel de trei stele, prețurile pornesc de la 94$ pe noapte pentru o cameră de douîă persoane, în timp ce la hotelurile de patru stele, prețul pornește de la 175$ pe noapte. Temperatura în luna decembrie este de aproximativ 28 de grade. 

Montego Bay, Jamaica

De asemenea un loc bine cunoscut pentru hotelurile all-inclusive și ofertele bune. Chiar și pentru cei care vor să prindă un loc de cazare din scurt, prețul pornește de la 62$ pe noapte pentru o cameră de două persoane într-un hotel de trei stele, în timp ce într-un hotel de patru stele, prețul pornește de la 175$ pe noapte.

San Juan, Puerto Rico.

În San Juan, Puerto Rico, se găsesc unele dintre cele mai frumoase plaje din Caraine – late și cu nisip fin, în imediata apropiere a zonelor comerciale. Pentru cei care vizitează această zonă pentru mai mult de o săptămână,, poate fi o afacere mult mai bună să stea într-un apartament de închiriat decât la hotel. Pentru hoteluri, tarifele pornesc de la 103$ pentru o cameră de două persoane într-un hotel de trei stele, și 248$ într-un hotel de patru stele. 

Ambergris Caye, Belize

Pentru cei care își doresc o destinație mai discretă, fără lanțuri hoteliere uriașe în zonă, insulele Ambergris Caye și Caye Caulker ar putea fi o alegere perfectă. Amândouă sunt insule înguste și lungi, unde în loc de taxi se folosesc karturi de golf, unde pavajul sau cimentul aproape că sunt inexistente, iar scufundările sunt principala activitate turistică. Hotelurile de trei stele pornesc de la 180$ pe noapte pentru o cameră de două persoane, în timp ce hotelurile de patru stele au un preț similar – de la 200$ pe noapte. 

Insula Roatán, Honduras

Insula Roatán este are al doilea cel mai mare recif din lume. Asta înseamnă că este un loc perfect pentru scufundări, dar sutn remarcabile și plajele cu nisip fin. Pe insulă se găsesc aproximativ 60 de hoteluri care oferă prețuri pornind de la 79$ pentru hoteluri de trei camere, dau 208$ pentru hoteluri de patru camere.

Tamarindo, Costa Rica 

Costa Rica oferă o varietate de resorturi hoteliere, parcuri naționale și zone vulcanice, dar pentru cei care sunt interesați doar să se relaxeze pe o plajă, Tamarindo ar putea fi cea mai bună alegere. Această zonă este relativ nouă și impresionantă ca design, așa că majoritatea hotelurilor de patru stele sunt de lux și au prețuri care pornesc de la 450$ pe noapte, dar hotelurile de trei stele sunt mult mai accesibile, cu prețuri care pornesc de la 113$ pe noapte, pentru o cameră dublă.

Tenerife, Spania 

Dacă destinațiile enumerate mai sus aveau temperaturi de aproximativ 30 de grade, în Tenerife vremea este mai degrabă una de primăvară. Aici temperatura este de aproximativ 22 de grade ziua, dar tot este mult mai bine decât iernile de acasă. Zonele

Los Cristianos și Playa de la Americas au cea mai bună temperatură, pentru cei care vor totuși să facă plajă și în vacanța de revelion. În general, hotelurile de trei stele au prețuri care pornesc de la 60$ pe noapte, iar cele de patru stele costă el puțin 109$ pe noapte.

Alte destinații de luat în calcul sunt Sharm el-Sheikh - Egypt, Dubai – Emiratele Arabe, Goa - India, Phuket -Tailanda, Hoi An - Vietnam sau Bali - Indonesia.

 

30 December 2017