Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Vânzătorii nu lasă deloc la preţ: apartamentele cu trei camere s-au ieftinit cu doar 1.000 de euro în iunie

Publicat: | Sursa: Ziarul Financiar | Numar afişări: 2619

Variaţiile preţurilor la apartamente sunt minore, în condiţiile în care proprietarii interesaţi să vândă au găsit puţini clienţi după lansarea programului "Prima casă". ZF Index Imobiliar urmăreşte preţul locuinţelor din 2007 încoace.

Preţurile apartamentelor vechi cu trei camere din Bucureşti au scăzut în iunie cu 1% faţă de luna precedentă, de la 81.400 de euro la 80.600 de euro, potrivit indexului imobiliar realizat de ZF în colaborare cu firma de consultanţă imobiliară Coldwell Banker.

Variaţiile au fost mai mari în cartiere, unde preţurile medii ale proprietăţilor scoase la vânzare au avut variaţii chiar şi de 10% în sus sau în jos, dar aceste oscilaţii pot fi puse şi pe seama calităţilor şi finisajelor diferite între apartamentele scoase la vânzare în perioade diferite pe site-ul anuntul.ro. Per total însă, tendinţa care poate fi observată la nivelul Capi­talei, analizând peste 3.000 de anunţuri, este că preţul mediu al unui apartament cu trei camere s-a stabilizat la circa 80.000 de euro încă din vara anului trecut.

În cele mai mari cartiere ale oraşului precum Militari, Drumul Taberei, Titan sau Berceni preţurile medii solicitate pentru apartamentele cu trei camere sunt de circa 65.000-72.000 de euro, astfel că şi aceste locuinţe pot fi tranzacţionate prin intermediul programului "Prima casă", reluat recent.

În aceste condiţii, este posibil ca în vara acestui an plafonul de 80.000 de euro să fie spart în jos pentru apartamentele vechi cu trei camere din Bucureşti.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video