Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Vești bune pentru cei care și-au făcut case în Domnești!

Publicat: | Autor: Andreea Nitoi | Numar afişări: 3581

Încep demolările pentru construirea mult așteptatului pasaj.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) începe, astăzi, demolarea construcțiilor amplasate pe culoarul de expropriere aferent Pasajului Domnești.

giratoriu suspendat domentiPasajul, al cărui cost va depăși 91 de milioane de lei (fără TVA), este configurat sub formă de sens giratoriu suspendat și va fi construit la intersecția dintre Strada Prelungirea Ghencea-DJ602 și Șoseaua de centură a Capitalei. Scopul pasajului, care va avea lungimea de 374 de metri, este fluidizarea traficului rutier în zonă.

Potrivit CNAIR, în primă fază vor fi demolate construcțiile amplasate pe culoarul de expropriere aferent Pasajului Domnești, aflate pe raza orașului Bragadiru. Pentru a face loc pasajului, vor fi demolate și imobile aflate în Clinceni și Domnești, dar și în sectorul 6 din București, după obținerea autorizațiilor de desființare pentru construcțiile aflate pe viitorul amplasament al pasajului Domnești. 

”Proprietarii construcțiilor au fost notificați încă de anul trecut că sunt supuși procedurii de expropriere, iar la începutul acestui an sumele cuvenite au fost depuse în conturile deschise la CEC, pe numele acestora, conform legii. În cazul în care anumiți proprietari vor refuza să părăsească imobilele, CNAIR  S.A. se va vedea nevoită să apeleze la măsura legală a executării silite”, a anunțat CNAIR.

Pasajul de la Domnești are ca termen de finalizare 24 de luni de la data începerii lucrărilor.

Taguri: cnair, domneşti, pasaj
Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video