Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Vești bune pentru cei care locuiesc la periferia Capitalei!

Publicat: | Sursa: Ilinca Radu | Numar afişări: 2850

Metrorex a înjumătățit tariful pentru parcarea în terminalul Străulești!
Începând cu data de 4 februarie, persoanele care își vor lăsa mașinile în parcarea din terminalul Străulești vor plăti 50 de bani/mașină/oră, adică jumătate din tariful actual de 1 leu/mașină/oră.

sursa foto: http:/www.romania-actualitati.ro/parcarea_de_la_statia_de_metrou_straulesti_se_deschide_astazi-120894Potrivit Metrorex, decizia a fost luată de către conducerea cumpaniei după ce a constatat gradul scăzut de ocupare a parcării, de la darea în exploatare și până în prezent. Depoul și Terminalul Multimodal Străulești au fost puse în funcțiune în luna noiembrie a anului trecut, după o investiție care a depășit 360 de milioane de lei.

Sistemul park & ride de la Străulești este singurul de acest fel din Capitală și are ca scop reducerea congestiei traficului urban, prin furnizarea mai multor modalități de transport pentru persoanele care călătoresc dinspre periferie spre centrul orașului (metroul, transportul urban de suprafață, transportul preorășenesc), dar și prin asigurarea condițiilor de parcare pentru autoturismul personal.

Terminalul multimodal de la Străulești are un regim de înălțime P+3 etaje și include un parcaj pentru 660 de autovehicule, sală de așteptare și lifturi de acces în parcajul suprateran. Totodată, accesul către stația de metrou Străulești se face direct, prin intermediul unei galerii subterane dotate cu trotuare mobile și luminatoare.  

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video