Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Vești bune pentru locuitorii din Chitila și Bucureștii Noi: Podul Constanța, reparat doar pe timpul nopții

Publicat: | Sursa: Ilinca Radu | Numar afişări: 4050

Luni, 15 iulie, au început lucrările de reparații și consolidare la podul de cale ferată situat pe magistrala feroviară București - Constanța, la km 4+327 (Pod Constanța). Potrivit Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA, deocamdată lucrările nu vor îngreuna traficul în zonă, întrucât se vor desfășura doar în cursul nopții.

sursa foto: https:/adevarul.ro/news/bucuresti/Incep-lucrarile-podul-constanta-reparatprovizoriu-ipsos-1_5d289687892c0bb0c6606c82/index.htmlProcesul de reabilitare a Podului Constanța vizează, pentru început, culeea de pe partea dreaptă pe sensul de intrare în pasaj dinspre Centru spre Bucureștii Noi. Lucrările vor fi executate în etape succesive, în intervalul orar 22.00-05.00, fără închiderea totală a circulației autovehiculelor pe Calea Griviței. Astfel, va fi deschisă în permanență o bandă cu lățimea de minimum 2,5 m, pe sensul pe care se desfășoară lucrările.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a precizat, într-un comunicat de presă, că, în etapa în care lucrarea va implica restricții pe ambele sensuri ale liniei de tramvai, circulația autovehiculelor se va desfășura în continuare tot pe câte o bandă de circulație, cu lățimea de minimum 2,5 m, pe fiecare sens.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Popesti-Leordeni , SU: 160 mp
Pipera , SC: 500 mp
Bucurestii Noi , SC: 99 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video