3,5 milioane de dolari. Atât cere românul care locuieşte la două minute de Bill Gates pe proprietatea sa din Washington, potrivit unui anunţ postat pe www.imopedia.ro.

Dar, având în vedere că e criză şi nimeni nu mai are bani să-i întoarcă cu lopata, românul ia în considerare şi alte variante.

11317-qqqq.jpg

Astfel, potrivit reprezentanţilor Lex Audita, agenţia care îl reprezintă, conaţionalul nostru, care are în casa de peste ocean mobilă din lemn de nuc făcută în România, este dispus să accepte, în cel mai rău caz, 2,5 milioane de dolari plus proprietăţi situate oriunde în lume.

Casa cu pricina are suprafaţa de aproape 600 mp şi este amplasată pe un teren care măsoară 1860 mp.

Locuinţa, care a fost construită în 2007, are structura din lemn, are trei niveluri (subsol, parter şi etaj), opt camere, opt grupuri sanitare, două balcoane, saună, jacuzzi, piscină exterioară şi un şemineu. De asemenea, proprietatea beneficiază de un garaj cu trei locuri şi parcare proprie pentru 5 maşini.

„Această proprietate este cunoscută în zonă sub denumirea European Villa, datorită faptului că reprezintă un mix între stilul american şi cel european. Iniţial, o familie de români a cumpărat terenul, iar în 2007 aceştia şi-au construit casa după bunul lor plac",a precizat Vlad Bălteanu, din partea agenţiei Lex Audita.

Bălteanu a declarat că românii şi-au scos casa la vânzare în momentul în care s-au hotârăt să se mute din Washington în California.

 

 


23 April 2010