Ce-ţi poţi dori mai mult decât  un răsfăţ în propria locuinţă după o zi istovitoare de muncă? 
  
Floare cu iz rezidenţial în inima BucureştiuluiLocuinţele din cadrul proiectului rezidenţial Lotus Cişmigiu sunt o adevărată oază de confort, în imediata apropiere a parcului Cişmigiu.

Este un ansamblu exclusivist, de lux , lucru resimţit şi în preţul de 2000 E/mp. Însă calitatea şi confortul oriunde în lume trebuie compensate de un preţ pe măsură.  (vezi galerie FOTO)
  
Lotus Cişmigiu, situat într-o zonă central-istorică a Bucureştiului, include 28 de apartamente cu 1, 2, 3 şi 4 camere cu suprafeţe  pornind de la 48 mp pentru garsoniere şi până la 269 mp, pentru cele cu 4 camere, apartamentele având balcoane şi terase,  în suprafaţă de până la 96 mp. 
 
  
Lotus CismigiuAnsamblul beneficiază de finisaje premium cum ar fi parchet masiv din lemn de stejar, instalaţii sanitare de calitate , gresie  din granit  porţelanat.

Toate apartamentele au instalaţii de aer condiţionat pre-echipate,  mobilier de bucătărie  marca Berloni, în variate palete cromatice. 

"Pornind de la sugestiva denumire, am ales o plantă rară şi delicată precum lotusul ca simbol al proiectului nostru, oferind un alt stil de viaţă spre deosebire de alte proiecte din Bucureşti", declară doamna Monica Popescu, Sales Manager  Lotus Cişmigiu. (vezi VIDEO)
  
Apartamentul este decorat cu mobilier Berloni, plăci de gresie din granit Caesar, faianţă Refin şi accesorii Alessi, toate mărci italiene de prestigiu, consacrate pentru stilul lor rafinat şi inovativ. 
  
Smart Development & Investments este parte a grupului internaţional Smart Holding, care operează în Europa Centrală din 2003. Compania din România a fost înfiinţată în 2006, cu scopul de a dezvolta ansambluri rezidenţiale premium în centrul şi nordul Bucureştiului. 
  

 

1 June 2009