Imopedia.ro continua seria interviurilor acordate in exclusivitate de catre personalitati ale fotbalulului romanesc. Mihai Stoica puncteaza achizitii imobiliare si vorbeste despre tendintele si momentele oportune ale acestui domeniu.


IMOPEDIA.ro: Cum apreciati piata imobiliara din Romania?

Mihai Stoica: Piata imobiliara are aceeasi tendinta ca si piata transferurilor din fotbal, oferta depaseste clar cererea, consecinta fiind scaderea vertiginoasa a volumului tranzactiilor. Doar ofertele de nerefuzat, gen Green City sau Cristiano Ronaldo, atrag atentia.

IMOPEDIA.ro: Cat de tare ati fost afectat de criza imobiliara?

Mihai Stoica: Cred ca am fost avantajat pentru ca - in plina criza - am avut posibilitatea de a achizitiona o locuinta la care in trecutul foarte apropiat nici n-as fi visat sa o pot cumpara din cauza preturilor care se practicau si care - cel putin pentru mine - erau prohibitive. 

 

IMOPEDIA.ro: Considerati un moment bun pentru investitii in imobiliare? se mai pot face bani frumosi din afacerile imobiliare?

Mihai Stoica: Poate fi un moment bun pentru o anumita categorie sociala, sunt alte facilitati in ceea ce priveste creditarea si au aparut oportunitati inexistente cu ceva timp in urma.

IMOPEDIA.ro: Pe cine, din lumea fotbalului, ati vrea sa aveti vecin (eventual in Green City) si de ce?

Mihai Stoica: Pe Dan Petrescu, sa putem deschide ferestrele pentru a comunica, sa mai reducem sumele destinate achitarii facturilor telefonice ale clubului.

IMOPEDIA.ro: Cum arata casa visurilor dvs?

Mihai Stoica: Pe un singur nivel, cu o curte de maximum 1,000 mp si fara vreo camera in care sa nu intre cineva zilnic. Peluza de iarba cu mini-teren de fotbal, fileu, panou de baschet si 2 caini.

IMOPEDIA.ro: In ce tara (oras) v-ar placea sa aveti o casa de vacanta si de ce ?

Mihai Stoica: Nu sunt pasionat de case de vacanta, sunt mai degraba genul globe-trotter. Daca as fi "obligat", as alege iarna noastra Argentina sau Brazilia si vara Romania sau Italia.

IMOPEDIA.ro: Ce sfaturi aveti pentru viitorii cumparatori de locuinte?

Mihai Stoica: As recomanda celor interesati sa achizitioneze o locuinta sa viziteze locatia in care se dezvolta proiectul imobiliar, ambientul este extrem de important.


 

24 September 2009