Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Viena este orașul ideal pentru locuit în 2018

Publicat: | Autor: Andreea Nitoi | Numar afişări: 1154

Capitala Austriei a fost desemnată cel mai bun oraș de locuit în 2018, în clasamentul întocmit de The Economist Intelligence Unit, care a analizat 140 de orașe. Astfel, Viena a reușit, în sfârșit, să depășească orașul australian Melbourne, care a ocupat prima poziție în ultimii șapte ani.

sursa foto: https:/www.independent.co.uk/travel/the-13-cheapest-european-cities-for-a-weekend-break-a6946346.htmlPotrivit Reuters, Viena a reușit să se claseze pe prima poziție, datorită scăderii numărului de atacuri teroriste din Occident în acest an, dar și datorită ratei scăzute a infracționalității din acest oraș, care este unul dintre cele mai sigure din Europa.

Atât Viena, cât și Melbourne au obținut punctaj maxim la capitolele sănătate, educație și infrastructură. Însă, cu toate că Melbourne stă mai bine în ceea ce privește cultura și mediul, stabilitatea oferită de Viena a contat mai mult.

Următoarele locuri în topul orașelor cu cea mai bună calitate a vieții în 2018 sunt ocupate de Osaka, Calgary și Sydney. Pe de altă parte, pe ultimele locuri din clasament se situează Damasc (capitala Siriei), Dhaka (capitala statului Bangladesh) și Lagos (cel mai mare oraș din Nigeria). Reuters notează că studiul nu a analizat unele dintre cele mai periculoase orașe din lume, precum Baghdad și Kabul.

The Economist Intelligence Unit a precizat că acest studiu tinde să favorizeze orașele de dimensiuni medii din țările bogate, cu o densitate mică a populației. Astfel, orașele mult mai mari și mai aglomerate tind să aibă o rată mai ridicată a infracționalității, dar și o infrastructură mai tensionată. Aceasta este explicația pentru care, Londra, de exemplu, ocupă poziția 48 în topul orașelor cu cea mai bună calitate a vieții în 2018.

 

 

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video