Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Vilă din Birmingham, de vânzare la prețul de o liră sterlină

Publicat: | Sursa: Ilinca Radu | Numar afişări: 879

Casa cu trei dormitoare, baie și bucătărie este situată în Acocks Green, Birmingham și a fost scoasă la licitație pe site-ul sdlauctions.co.uk la prețul de o liră sterlină.

sursa foto: https:/www.mirror.co.uk/news/uk-news/three-bed-terrace-market-just-20174444?fbclid=IwAR0MIt6J_qusP_GYWbciz7_KXX25NDx5fa7WfQPYW-GBJ_UFbAxkjiqHdoMPotrivit , casa, construită în stil Victorian, are un pridvor original, gard viu și ușa din față proaspăt vopsită. Însă persoanele interesate sunt avertizate de la bun început că proprietatea necesită o renovare completă, întrucât în interior sunt mormane de moloz, pereți distruși, baia și bucătăria arată îngrozitor, iar acoperișul trebuie refăcut. Dealtfel, imobilul din al doilea cel mai mare oraș din Marea Britanie este supranumită „casa ororilor”.

„Poate că această proprietate a rămas doar o fantomă a ceea ce a fost odată, însă orice investitor serios va putea vedea dincolo de aceste probleme și își va putea imagina modurile în care imobilul poate fi refăcut. Chiar este o casă minunată, cu o serie de caracteristici remarcabile, precum șemineele originale și balustradele”, a explicat evaluatorul Neal Hume, pentru www.mirror.co.uk.

„Având în vedere dimensionarea corectă a camerelor, faptul că există o baie la etaj și grădina, sunt convins că există mulți investitori care nu vor rezista tentației de a transforma în mod spectaculos această proprietate”, a spus Hume.

La parterul imobilului se află o bucătărie, un hol și două camere de zi, cu șeminee din anii 1930. La etaj sunt trei dormitoare - două cu șeminee originale din fontă - și o baie. Proprietatea are și o curte mică în fața casei, precum și o grădină.

Potrivit www.mirror.co.uk, prețul mediu al unei proprietăți situate în această zonă depășește 200.000 de lire sterline.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video