Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Vila „OMULUI FERICIT” are 14 camere și garaj dublu

Publicat: | Sursa: Ilinca Radu | Numar afişări: 5109

Vila „Omului fericit” se află în Brăila și este de vânzare. Potrivit Artmarkhistoricalestate.ro, clădirea cu demisol, parter și etaj are 14 camere, o anexă (19 mp), garaj dublu (78 de mp) și bucătărie de vară.

sursa foto: https:/artmarkhistoricalestate.ro/istorice/istorice/vila-alba.htmlVila „Omului fericit” este situată în centrul istoric al Brăilei, pe b-dul Al. I. Cuza nr. 89 și are suprafața utilă de aproape 500 de metri pătrați, iar terenul aferent măsoară 872 de mp.  

Anul de construcție a casei este necunoscut, însă coincide cu cea mai înfloritoare perioadă din istoria orașului, respectiv a doua jumătate a sec. XIX.

În perioada dintre războaie, clădirea a găzduit variate societăți comerciale. Almanahul ziarului „Monitorul Brăilei” din 1924 publică o pagină de reclamă pentru trei societăți comerciale care funcționau în acest spațiu, pe atunci corespunzător numărului 79: societatea Hofherr Schrantz Clayton Shuttleworth A.G., fabrici de mașini agricole și industriale, care apare cu o pagină de reclamă și în anuarul din 1913; firma Urania – societate de asigurări și reasigurări; M. N. Gluckmann-Feliceanu („Omul Fericit”/ „Fericitul”) – întreprinderi comerciale agricole-industriale-tehnice. Ulterior, casa a găzduit internatul Liceului Sanitar, cu cămin și cantină, și societatea comercială Drumuri și Poduri, semnalată la intrare printr-o bornă kilometrică”, notează Artmarkhistoricalestate.ro.

Prețul de pornire al imobilului care poate găzdui diferite tipuri de proprietăți - birouri, centru de evenimente, clinică medicală, reședință unifamilială, showroom - este de 290.000 de euro, însă specialiștii estimează un preț de vânzare de până la 450.000 de euro.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video