Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Viață de milionar american: vila din care nu lipsește nimic se vinde cu 32 de milioane de dolari

Publicat: | Autor: Mihaela Ochiană, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 5114

Proprietățile spectaculoase au adesea povești uimitoare, dar o anume locuință din Texas pare să depășească limitele spectaculosului. Este vorba despre un conac cu propriul parc acvatic, numeroase cascade, un râu, terenuri de sport și de distracții. Iar interiorul se ridică la înălțimea exteriorului. Toate acestea au fost construite de unul dintre cei mai cunoscuți medici stomatologi din SUA, care deși este apreciat pentru munca sa, a fost acuzat că timp de trei ani a folosit tehnici abuzive pentru a încasa sume necuvenite de bani de la stat.

exteriorRichard Malouf este un medic stomatolog din Texas care are o viziune arhitecturală fabuloasă, dar și fondurile necesare pentru a o pune în aplicare. Acesta a cumpărat o proprietate de 10,5 milioane de dolari, precum și casa vecină, de 7 milioane de dolari. Le-a unit și le-a transformat într-un conac cu opt dormitoare, 18 băi, un garaj în care intră 10 mașini, mai multe camere de entertainment, ba chiar și un teren de baschet interior și alte săli de sport, inclusiv o alee de bowling. Finisajele sunt de natură să obțină admirația celor mai mari designeri de interior, dar și a celor mai elitiști proprietari.

parculDar exteriorul.... exteriorul este o cu totul altă poveste. Modul în care medicul stomatolog și-a amejat curtea face din această locuință un unicat la nivel mondial. Parcul de distracții amenajat în fața locuinței transformă locul într-unul în care veselia este obligatorie. Iar cascadele, treptele pe care curge un izvor și piscina uriașă completează peisajul impresionant. Pentru cei care preferă distracție pe uscat, există amenajate zone de sport de dimensiuni olimpice.

candelabruCasa a fost scoasă la vânzare pentru un preț impresionant de 32 de milioane de dolari. Dar noul proprietar, deși va cumpăra o proprietate spectaculoasă, va trebui să se lupte cu istoricul tumultos al fostului proprietar și arhitect al locului. Acesta a ales să își dea în judecată vecinii, părinții actorilor Luke și Owen Wilson, dar și mai multe reviste și ziare pentru calomnie și încălcarea proprietății. La rândul lui, medicul stomatolog a fostsala de mese dat în judecată de către stat pentru că ar fi folosit tehnici abuzive pentru a încasa sume necuvenite de bani. Pentru a înăbuși acest scandal, medicul stomatolog a fost de acord să achite statului 1,2 milioane de dolari. Dar reprezentanții statului au subliniat atunci că, deși acuzatul a fost de acord să plătească această sumă, el nu a recunoscut că ar fi avut vreo vină sau vreo datorie către stat.

dormitor living

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

macheta_pentagon.jpg
OFERTE RECOMANDATE
Popesti-Leordeni , SU: 160 mp
Pipera , SC: 500 mp
Bucurestii Noi , SC: 99 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video