Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Vineri începe târgul imobiliar al sectorului 6

Publicat: | Autor: Andreea Nitoi | Numar afişări: 1692

În acest weekend, va avea loc cea de-a treia ediție a IMO 6 – târgul imobiliar al sectorului 6. Evenimentul, la care vor participa, în special, ansambluri rezidențiale și agenții imobiliare din sectorul 6 al Capitalei și zonele adiacente, se va desfășura în perioada 30 martie – 1 aprilie în parcarea Cora Lujerului, iar intrarea va fi liberă.

imob6

IMO 6 reprezintă o oportunitate pentru persoanele care doresc să locuiască în sectorul 6 sau în împrejurimi (Domnești, Chiajna, Ciorogârla). Vizitatorii vor avea ocazia să discute între patru ochi cu cei mai importanți dezvoltatorii din această zonă a Bucureștiului și din județul Ilfov și să aleagă o casă sau un apartament care să răspundă nevoilor pe care le au. În plus, ca de fiecare dată, dezvoltatorii vor veni în întâmpinarea posibililor cumpărători cu promoții valabile doar pe perioada târgului.

”Târgurile IMO oferă avantaje atât vizitatorilor, cât și dezvoltatorilor. Ca vizitator, puteți analiza toate ofertele imobiliare din aria dumneavoastră de interes – adică din zona în care intenționați să locuiți. Pe de altă parte, pentru dezvoltatorii imobiliari participarea la IMO6 înseamnă eficientizează cheltuielile de marketing și logistică. Aceste avantaje sunt posibile pentru că IMO 6 aduce în cadrul târgului doar persoanele interesate de case sau apartamente în zona în care expozantul are proiecte disponibile”, a declarat Radu Teleman, organizator IMO6.

Târgul imobiliar IMO6 (www.imo6.ro) reprezintă un concept unic în Romania: organizarea unui târg destinat unui singur sector din București și zonelor din Ilfov adiacente acestui sector.

La edițiile din 2017, IMO 6 a avut ca parteneri nume importante din piața imobiliară, care se numără printre cele mai mari ansambluri rezidențiale din țară: Militari Residence, Imoteca, Granvia, Plaza Residence, Tineretului Residence, Cotroceni Politehnica Park, Triplea, Exigent, Red House și Cubic Residence.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Popesti-Leordeni , SU: 160 mp
Pipera , SC: 500 mp
Bucurestii Noi , SC: 99 mp, 3 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video