Mai puţin de o lună ne desparte de ediţia din 2013 a Zilei Agentului Imobiliar, cel mai important eveniment al sectorului real estate din România. Ca şi în anii trecuţi, IMOPEDIA.ro va aduce invitaţi de marcă şi personalităţi reprezentative pentru piaţa imobiliară, va provoca cele mai încinse discuţii, dar le va răcori cu momente inedite de relaxare şi divertisment.

29740-principala.jpgZiua Agentului Imobiliar şi-a creat renumele de eveniment premium, la care participă cei mai importanţi jucători din piaţă, dar şi personalităţi renumite sau traineri faimoşi. De la un an la altul, IMOPEDIA.ro încearcă să aducă un plus de valoare pentru profesionalizarea întregii bresle, iar invitatul ediţiei din 2013 are o vastă experienţă de împărtăşit, sub sloganul „Obişnuieşte-te să împarţi şi cu altcineva”.

„La ediţia din 2013 a Zilei Agentului Imobiliar, veţi avea ocazia să ascultaţi un vorbitor mai bun ca mine, un om ce este un adevărat artist, un maestru în vânzări şi un fenomen ce trebuie neapărat urmărit”, spune Dragoş Dragoteanu, director general Euroest.

Aflat în fruntea unei companii internaţionale de vânzări şi business coaching, specialistul invitat de IMOPEDIA.ro pentru ediţia din 2013 a Zilei Agentului Imobiliar a ţinut nenumărate prelegeri, cu ajutorul cărora consultanţii imobiliari din întreaga lume şi-au îmbunătăţit performanţele profesionale şi modul de a privi întreaga piaţă.

„Invitatul de anul acesta poate fi descris în nenumărate feluri. O persoană caldă, asemenea unui tată care te învaţă mici trucuri în pescuit. Vecinul bonom şi hâtru de la care ai învăţat să fii un adevărat maestru în şah. Profesorul din liceu, care te încurajează chiar dacă ai confundat cândva sinus cu cosinus. Managerul pe care ai vrea să-l confrunţi la şedinţa Consiliului Director, ferm convins fiind de faptul că „obrăznicia” ta profesională este apreciată, iar pe viitor, va fii crescută, educată, cizelată. Pe scurt, un om atât de complex, încât îţi insuflă setea simplă şi pură de a asimila toate învăţăturile şi sfaturile”, descrie Cornel Bălan, General Manager IBC Projects.

Arta vânzărilor, managementul negocierii sau al timpului, motivare, arta prezentării sau managementul dezvoltării – acestea sunt doar câteva dintre temele abordate de acest specialist în cadrul workshopurilor organizate în numeroase ţări. Mai mult, în cadrul Zilei Agentului Imobiliar din 15 aprilie 2013, acesta va aborda subiecte de mare interes pentru consultanţii imobiliari, indiferent de numărul anilor de experienţă.

“După genialul Christian Nowotny, IMOPEDIA.ro aduce în faţa agenţilor imobiliari, care investesc în dezvoltarea profesională, un nou trainer de excepţie. Experienţa vastă pe care o are în training de vânzări şi marketing reprezintă cartea de vizită care îl recomandă pentru Ziua Agentului Imobiliar” conchide Răzvan Muntean, General Manager IMOPEDIA.ro

CITEȘTE ȘI: Ziua Agentului Imobiliar, cel mai important eveniment imobiliar al anului

 

20 March 2013