Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Vlad Gheorghiu – imobiliare aproape de oameni

Publicat: | Sursa: Ilinca Radu | Numar afişări: 1413

vlad1Initial proprietar, dezvoltator imobiliar, consultant imobiliar specializat în segmentul rezidențial de lux, realtor. Acesta este, pe scurt, povestea și evoluția lui Vlad Gheorghiu în lumea imobiliară.

Iar dacă în urmă cu 12 ani pășea timid în acest domeniu, acum, Vlad Gheorghiu este unul dintre numele cu greutate din imobiliare.

Primul contact cu piața imobiliară a însemnat căutarea unei locuințe de placul său, care să se încadreze într-un buget rezonabil. Cum nu a găsit casa pe care și-o dorea, Vlad Gheorghiu s-a apucat să construiască un bloc, împeună cu alți doi prieteni. Apoi, de voie, de nevoie, din dezvoltator imobiliar a devenit agent de vânzări pentru propriile apartamente, douăsprezece la număr, o situatie total incomoda si dificila totodata. De aici până la o carieră de agent imobiliar în toată regula nu a mai fost decât un pas

Abonează-te pentru a descărca materialele oferite de Vlad Gheorghiu.

A urmat un drum lung și anevoios in care a inteles toate dificultatile prin care trece un proprietar, dar, în cele din urmă, dupa multi ani de experienta si zeci de tranzactii incheiate cu succes, Vlad a reușit să vândă, într-un singur an, proprietăți în valoare totală de patru milioane de euro. Toate acestea s-au datorat in special increderii pe care oamenii o au in el, in momentul in care lasa procesul de vanzare in seama sa.
Vlad Gheorghiu a descoperit la APAIR modul de lucru in care reprezinti o singura parte in tranzactia imobiliara, singurul mod de lucru in care poti sa ajuti cu adevarat proprietarii si sa aduci plus valoare prin ceea ce faci, s-a înscris în Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România (APAIR) și a devenit Realtor. Respectă Codul etic și celelalte reguli impuse de National Association of Realtors (NAR) și APAIR și continuă să câștige, zi de zi, încrederea oamenilor și noi clienți, majoritatea devenindu-i clienti pe viață.

În prezent, Vlad Gheorghiu este specializat în tranzacționarea proprietăților din segmentul rezidențial de lux, unde vânzarea unei proprietăți, cu valori de aproximativ un milion de euro, este ridicată la rang de artă.

Abonează-te pentru a descărca materialele oferite de Vlad Gheorghiu.

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video