Am ajuns la cea de-a cincea ediţie a celui mai important eveniment imobiliar al anului. Ziua Agentului Imobiliar s-a transformat în timp într-un brand, cu toții îi spunem astăzi ZAI. Participă marți, 15 aprilie, începând cu ora 9.00 la Athenne Palace Hilton, în sala Le Diplomate la un eveniment de gală.

ZAI 2014. Discursul lui Christian Nowotny a fost aşteptat cu interes

Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

UPDATE VIDEO


A început Ziua Agentului Imobiliar, cel mai aşteptat moment al anului în breaslă. Peste 200 de specialişti în domeniu s-au adunat la Hotel Hilton pentru a participa la un eveniment de top, marca IMOPEDIA.ro. Anul acesta este cu atât mai special cât Christian Nowotny, unul dintre cei mai reputați traineri din real-estate, revine la Ziua Agentului Imobiliar pentru a împărtăşi cunoştinţe, secrete şi optimism în rândul invitaţilor.

A început ZAI 2014. Discursul lui Christian Nowotny este aşteptat cu interesDupă şase ani de provocări economice, specialiştii din imobiliare au fost nevoiţi să se adapteze unei noi pieţe. Trecerea de la o paradigmă la alta nu a fost însă uşoară, iar perfecţionarea este o nevoie continuă a celor care vor să aibă succes în acest domeniu. Tocmai de aceea, Christian Nowotny revine în România, invitat la Ziua Agentului Imobiliar Cu o experienţă de 25 ani în sectorul real estate, Christian Nowotny este unul dintre cei mai reputaţi traineri imobiliari din Europa. În ... prezenţa lui Christian Nowotny, unul dintre cei mai apreciați specialiști din sectorul real estate, a fost una dintre cele mai bune veşti pe care le putea primi un agent imobiliar determinat să fie cel mai bun.

„Mottoul meu este „Fă totul cu pasiune, sau nu mai face nimic” (engl. „Do it with passion or don’t do it at all”. Personal, iubesc cu adevărat meseria pe care o am. Îmi doresc să produc ceva care să dureze, ceva care să rămână mărturie în timp a existenţei mele. Ca şi dezvoltator, îmi doresc să le pot spune copiilor mei mândru: „Eu am construit această clădire!”. Ca agent imobiliar, mă motivează incredibil privirea din ochii clienţilor care se află în noua lor proprietate şi ştiu că este perfectă pentru ei. Îndeplinirea viselor oamenilor mă face fericit. Iar goana după clienţi, proprietatea perfectă şi momentul perfect întrunesc aşa numita nevoie de vânătoare, partea comercială a întregului proces”, a declarat pentru IMOPEDIA.ro Christian Nowotny, trainer, investitor şi dezvoltator imobiliar.

Nowotny va vorbi despre valorile de bază pe care trebuie să le aibă un agent imobiliar de top

Cum supravieţuieşti în afaceri, în 2014? Trebuie să îţi găseşti propria nişă Jobul făcut din pasiune poate aduce milioane de euro – o demonstrează austriacul cu experienţă de 25 ani în imobiliare, care a renunţat ... Pentru a răspunde tuturor întrebărilor agenţilor imobiliar, Nowotny va avea un discurs structurat în două părţi. Temele de discuţie au fost alese chiar de către participanţii la Ziua Agentului Imobiliar, care au putut vota subiectul lor preferat dintre mai multe opţiuni prestabilite. Aceştia vor putea afla informaţii legate de marketing imobiliar, importanţa brandigului personal sau modul în care trebuie să decurgă relaţia dintre agent, agenţie şi client.

„Christian este o figură emblematică în RE/MAX Austria, în RE/MAX Europa. El are experienţă atât ca agent, cât şi ca broker owner, ca proprietar de birou, apoi în ultima perioadă şi ca director regional, el fiind partener în RE/MAX Bulgaria. Este un personaj cu carismă, cu capacitate foarte bună de comunicare, este un om valoros şi mă bucur că este alături de noi, la RE/MAX”, a declarat pentru IMOPEDIA.ro Răzvan Cuc, director regional RE/MAX România.

„Educaţia imobiliară pe piaţa românească este în vid”

Importanţa Zilei Agentului Imobiliar este de netăgăduit, în rândul specialiştilor din breaslă, iar oportunităţile pe care aceştia le întâlnesc la evenimentul IMOPEDIA.ro sunt confirmate cu fiecare nouă ediție. 

Mă bucur să observ că, de la o ediţie la alta, există tot mai mult interes pentru Ziua Agentului Imobiliar. De asemenea, remarc tot mai mulţi participanţi, oameni de calitate, aşa cum ne-am dorit şi aşa cum am poziţionat acest eveniment. Ca în fiecare an, am pregătit momente de excepţie, care cu siguranţă vor rămâne în amintirea invitaţilor noştri. De asemenea, ne vom surprinde publicul şi cu nişte elemente-surpriză. Pe acestea însă le vom dezvălui numai de-a lungul evenimentului”, declară Răzvan Muntean, General Manager IMOPEDIA.ro.

Aceasta este cea de-a cincea ediţie a Zilei Agentului Imobiliar şi a doua oară când Christian Nowotny onorează publicul din România cu prezenţa la eveniment. Specialistul în imobiliare a mai participat şi la prima ediţie ZAI, în 2010. Istoria IMOPEDIA.ro este însă mult mai veche de atât, iar perfecționarea și specializarea a fost întotdeauna una dintre prioritățile companiei.

Suntem de 15 ani în piaţă, timp în care nu ne-am dorit doar să oferim servicii de calitate clienţilor noştri. Dintotdeauna am participat activ la crearea unei comunităţi preocupate constant de educaţie şi specializare, iar Ziua Agentului Imobiliar a fost conceput încă de la început ca un eveniment pentru profesionalizarea breslei”, încheie Bogdan Severin, director de vânzări IMOPEDIA.ro

UPDATE

„Tu faci imobiliarele!” este deviza ZAI, iar pentru a demonstra adevărul din această sintagmă, Ziua Agentului Imobiliar a debutat cu discurul regizorului Millo Simulov, numele de care se leagă una dintre cele mai mari schimbări din industria filmului românesc: primul film interactiv din România, „Kiddo”. Pentru a introduce acest concept revoluționar pentru piața locală, Millo Simulov a trebuit să transforme preconcepțiile în avantajele lui. A fost un demers anevoios, dar care l-a transformat într-un bun cunoscător al tehnicilor de manipulare. 

Cred puternic în faptul că viața noastră este suma deciziilor pe care le luăm. Prin urmare, succesul profesional, în orice industrie, este la îndemâna fiecăruia. Trebuie doar să știi cum să întorci situațiile în favoarea ta, iar acest lucru se poate obține prin ceea ce eu numesc manipulare pozitivă. Clienții trebuie uneori convinși că un concept sau o proprietate li se potrivește, îi avantajează. Toți își vor binele, dar nu toți știu să îl și identifice. Filmul interactiv Kiddo este o dovadă a acestui lucru, tocmai de aceea am decis să îl prezint specialiștilor prezenți la Ziua Agentului Imobiliar. Felicit IMOPEDIA.ro pentru inițiativa de a uni o breaslă sub același acoperiș”, a declarat regizorul Millo Simulov, în prima parte a evenimentului care se desfășoară azi.

Programul a continuat cu mult așteptatul discurs al lui Christian Nowotny, care a fost placut surprins să observe schimbările de pe piața imobiliară locală. 

Mulțumesc IMOPEDIA.ro pentru invitație, a fost o experiență pe care aș repeta-o cu plăcere. Publicul a fost foarte dinamic, dornic să acumuleze cât mai multe informații. Am observat o schimbare radicală față de prezența mea anterioară la ZAI, în 2010. Dacă atunci publicul părea sceptic și reținut în participare, acum a fost un discurs interactiv, cu multe întrebări, dinamic”, a declarat Christian Nowotny după prezentarea pe care a ținut-o.

CITEȘTE ȘI: C. Nowotny divulga secretele miliardarilor: marile averi se pot face uşor, chiar şi în România Averea este un lucru dorit de toţi, dar nu este pentru oricine. Unora le este greu să o facă, altora le este imposibil să o păstreze. Doar ... C. Nowotny divulga secretele miliardarilor: marile averi se pot face uşor, chiar şi în România

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:
 
Eveniment organizat de
IMOPEDIA
Parteneri
ADAMA RGR
Parteneri strategici
ARAI APAIR UNAI Asociatiaimobiliara REMAX Spider aktivtherm Imobiliar Foto
Parteneri media
Romania Libera GSP Casa mea realitatea.net romaniatv.net economica TNI Project Expo Efin My Bucharest Ansambluri Bucuresti
PIC.jpg

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video