Ziua Agentului Imobiliar este un eveniment unic în peisajul românesc, fiind singura ocazie oferită consultanților imobiliari pentru a-și sărbători meseria. Prilej ideal pentru dezbateri și networking cu cele mai importante nume din piața imobiliară și domeniile conexe, ZAI 2015 va avea loc marți, 12 mai, la Howard Johnson Grand Plaza Hotel Bucharest.

36952-zai.jpgZiua Agentului Imobiliar este cel mai așteptat eveniment din piața imobiliară, fiind un moment ideal pentru a afla ultimele noutăți din domeniu și pentru a dezbate cele mai însemnate subiecte ale momentului, cu aproximativ 200 de profesioniști din imobiliare și din domeniile conexe. Cu o experiență de șase ani în organizarea Zilei Agentului Imobiliar, IMOPEDIA.ro își propune să aducă din nou un plus de valoare pentru profesionalizarea întregii bresle, astfel că va aduce în lumina reflectoarelor subiecte de interes, traineri de top și entertaiment de calitate.

„Ziua Agentului Imobiliar este mai mult decât un moment dedicat breslei imobiliare, este un îndemn la responsabilizare pentru toți jucătorii din piață, pentru a deveni mai profesioniști. La ediția de anul acesta, am invitat pe scenă oameni din afara breslei imobiliare, personalități care aduc valoare acestei profesii prin modelul de succes pe care îl au în linia lor de business. După cum ne-am obișnuit participanții, vor exista numeroase momente dinamice și inedite”, punctează Răzvan Muntean, general manager IMOPEDIA.ro.

Sesiuni dedicate dezvoltării profesionale, momente de networking și de amuzament

Ca și la edițiile anterioare, participanții la ZAI 2015 vor primi informații de valoare și vor rămâne cu amintiri unice. Prima sesiune de dezvoltare este intitulată „Work less, Play more” și va fi prezentată de vedeta de televiziune Andi Moisescu, gazdă a unor emisiuni celebre precum „Apropo TV” sau „Românii au talent”.

După o scurtă pauză, va urca pe scenă consultantul de îmbunătățire a performanței Petre Bica. Momentul condus de acesta este intitulat „Două dintr-o lovitură”, în care va trata și diseca două dintre cele mai răspândite provocări din viața unui agent: „Intervenția mea la ZAI este menită să îi pună pe gânduri pe agenții imobiliari – să îi facă să fie siguri de lucruri de care erau nesiguri și să îi facă să fie nesiguri de lucruri de care erau siguri”, promite expertul în sisteme de instruire.

Imediat după pauza de prânz, participanții vor urmări un moment condus de renumitul trainer Andy Szekely. Cu o experiență de 20 ani în antreprenoriat, speaking și training, acesta va puncta diferențele dintre leadership și motivație.

În încheierea ZAI 2015, cunoștințele participanților vor fi testate cu întrebări specifice domeniului imobiliar, în cadrul concursului de succes „Vrei să fii imobiliar?”. Aflat la cea de-a doua ediție, concursul va fi prezentat de carismaticul prezentator TV, Cătălin Oprișan, și se va desfășura cu ajutorul tuturor celor prezenți în sală.

Pentru înscrieri la ZAI 2015 și mai multe detalii despre edițiile anterioare, accesați site-ul zai.imopedia.ro

VEZI detalii de la edițiile anterioare:

5 May 2015