Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

ZAI Upgrade poate fi începutul poveștii tale de succes

Publicat: | Sursa: Ilinca Radu | Numar afişări: 2062

ZAI Upgrade a început cu dreptul. Cu un curs interactiv susținut vineri, 31 mai, de Glenn McQueenie. Cunoscut pentru metoda „Own your niche, own your market”, Glenn McQueenie a acceptat invitația Imopedia și a împărtășit experiențele sale agenților imobiliari din România.

Gleen McQueenie

Evenimentul, primul din seria ZAI Upgrade, a beneficiat de susținerea Keller Williams și de prezența celor mai importante nume din piața imobiliară autohtonă. Ileana Preda, Gabriela Iftimie, Ramona Andreica, Vlad Gheorghiu, Dan A. Negulescu, Marius Mitrofan, Paul Dumbrăvanu și David Grigorescu sunt doar câțiva dintre primii cursanți ZAI Upgrade.

Glenn McQueenie a explicat pe larg avantajele pieței de nișă. În primul rând, este mult mai ușor să domini o piață mică decât una mare, iar faptul că ești direct conectat la ceea ce întâmplă în piață te ferește de amenințările din exterior. Un alt avantaj constă în faptul că afacerea ta este stabilă și în creștere și eviți fluctuațiile atât de des întâlnite pe piețele mari. Totodată, este mult mai ușor să te poziționezi ca expert sau campion atunci când te raportezi la o piață mai mică. În plus, nu pierzi timp prețios în goana după „obiecte strălucitoare”, așa cum fac cei mai mulți agenți imobiliari, ci te concentrezi pe o singură piață.  

Cu toate că cei mai mulți dintre cei participanți au fost realtori, oameni cu experiență în domeniul imobiliar, cursul susținut de Glenn McQueenie a reușit să îi impresioneze, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

„Recunosc nu îl știam pe Glenn McQueenie, așa că am fost extraordinar de plăcut impresionată de combinația dintre OMUL de calitate, care nu te face să simți o secundă diferența de experiență în imobiliare, ci îți vorbește și dăruiește cu naturalețe și umor... și profesionistul care "păstorește" sute de agenți in Canada”, scrie Ramona Andreica pe pagina sa de Facebook.

„O zi excepțională cu învățăminte pe care le voi aplica încă de azi atât în activitatea mea profesională, cât și în viața mea personală! Mulțumesc Marius. Thank you Glenn! Felicitări Imopedia! Bravo Keller Williams Romania!”, scrie și Iosif Biro pe pagina sa de Facebook.

Următorul curs ZAI Upgrade va avea loc pe 11 iunie și va fi susținut de Sorin Udrea, MLS Leader și unul dintre primii susținători ai reprezentării exclusive din România, care va vorbi despre Reprezentarea exclusivă a vânzătorului și a cumpărătorului.

ZAI Upgrade

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video