Compania spaniola Inditex, care detine brandul Zara, retailerul Real Hypermarket si doua cazinouri sunt cei mai mari angajatori din centrul comercial AFI Palace Cotroceni din Capitala, a carui inaugurare este prevazuta pentru aceasta toamna.

6687-cotroceni.jpgPotrivit datelor furnizate de compania israeliana AFI Europe, dezvoltatorul mallului, Inditex, Real si cele doua cazinouri vor angaja 750 de oameni, dintr-un total de 5000 de noi locuri de munca anuntate de investitor.

Mall-ul AFI Palace Cotroceni va fi cel mai mare centru comercial din Romania - cu o suprafata inchiriabila de peste 75.000 mp - si se va deschide la finele lunii septembrie.

Retailerul spaniol Inditex, care va fi prezent prin brandurile Zara, Zara Home, Zara Man, Pull and Bear, Stradivarius, Bershka, Oysho si Massimo Dutti va angaja aproximativ 300 de persoane, acelasi numar de angajari fiind preconizat si de retailerul Real Hypermarket.

In topul celor mai mari angajatori din mall-ul AFI Palace Cotroceni, cei doi retaileri sunt urmati de doua cazinouri - Bling Casino si Maxbet -, care vor recruta intre 120 si 150 de angajati.

Sursa

26 August 2009