Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Zeci de agenţi s-au reunit pentru primul curs al Academiei RE/MAX

Publicat: | Autor: Raluca Joiţa, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 4093

Au început cursurile Academiei RE/MAX. Aseară a avut loc primul seminar, în cadrul căruia s-a discutat despre principiile de bază ale reprezentării exclusive. Lume interesată, informaţii utile, voie bună, feed-back excelent, astfel că aceste cursuri vor deveni ceva constant pe piaţa românească, promit oficialii companiei.

sursa: biziday.roMai citeste si ...GALERIE FOTO:: Academia RE/MAXLa seminarul de deschidere a Academiei RE/MAX au venit agenţi experimentaţi din piaţă, oameni care doresc să înveţe să lucreze altfel, să schimbe ceva din ceea ce fac astăzi sau să îşi confirme că metoda abordată este corectă.

„Din când în când, cineva trebuie să îţi reamintească ce ai de făcut, lucru reuşit la cursurile RE/MAX. Am găsit informaţii interesante, mi s-a reconfirmat că trebuie să am răbdare, că nimic nu se întâmplă peste noapte. Sigur voi mai merge şi la seminariile următoare" spune un agent imobiliar venit la curs.

„Aştept cu interes următoarele întâlniri. La primul curs, subiectul a fost de mare interes, deşi eu lucrez cu reprezentare exclusivă, astfel că nu au fost lucruri noi pentru mine. Din câte am înţeles, vor fi opt seminarii, iar primul a avut noţiuni mai mult introductive, s-a discutat mai mult despre necesitatea reprezentării exclusive" întăreşte Iulian Niculae, broker imobiliar la agenţia Victoria Consult.

Discuţiile în contradictoriu sunt benefice, atât timp cât există argumente

Au existat studii de caz, relatări din experienţa participanţilor, discuţii împotriva sau în favoarea reprezentării sau a intermedierii. 

„Un aspect deosebit a fost diversitatea publicului: reprezentanţi ai mai multor agenţii, care au discutat pro şi contra despre sistemul de reprezentare exclusivă. Un astfel de curs îţi dă posibilitatea de a îţi da seama care sistem ţi se potriveşte, ca şi agenţie" susţine reprezentantul agentiei imobiliare.

„Am prezentat un studiu de caz, am invitat administratorul de la Conacul Castanilor, care ne-a spus cum a perceput relaţia cu agenţiile înainte de a cunoaşte beneficiile reprezentării exclusive. Le-a povestit colegilor ce părere are, de ce este în folosul lor să lucreze aşa. Am vrut să văd dacă cei de faţă cred că pot face la fel, la rândul lor" recunoaşte Ileana Preda, reprezentant RE/MAX.

Mai bine mai puţin, dar mai de calitate

O parte dintre agenţii imobiliari consideră că în intermediere se investeşte la fel de mult timp şi că reprezentare exclusivă este o responsabilitate în plus, cu mai multe bătăi de cap. Dar prin discuţii, teoria a fost demontată, mai ales cu exemple grăitoare.

„Am exemplificat printr-un agent care s-a ocupat de 27 de proprietăţi într-un an, doar prin reprezentare exclusivă, dintre care a vândut mai multe de o treime (10). Un agent mediu, care lucrează cu intermediere, gestionează cel puţin 100 de proprietăţi pe lună şi nu ştiu dacă vinde una sau două. Mai bine mai puţin şi mai calitativ, cu o relaţie mai bună cu clientul. Aceste criterii nu pot fi îndeplinite la o sută de proprietăţi. Un agent bun poate gestiona maximum 40 de proprietăţi" argumentează reprezentantul RE/MAX.

Toti cei care au participat la seminarul RE/MAX sunt de părere că evenimentul a fost un succes. De altfel, participarea constantă la training-uri este ceva obligatoriu pentru cei care doresc o carieră în domeniu, nu doar un job sezonier.

„De ceva timp merg la toate cursurile şi training-urile imobiliare care apar pe piaţă, indiferent de subiectul abordat. La cele unde se discută despre reprezentarea exclusivă, este benefic să merg, deoarece mă motivează, mai trec odată prin teoria pe care ar trebui să o aplic în cazul reprezentării. Cursul este într-adevăr pentru cei care doresc performanţă, pentru cei care vor o profesie" încheie reprezentantul Victoria Consult.

(FOTO/VIDEO) Christian Nowotny te învaţă cum să faci bani pe timp de criză Astăzi începe seminarul „Cum să faci bani pe timp de criză?" susţinut de reputatul expert imobiliar Christian Nowotny, a cărui experienţă ... Află cum să faci bani pe timp de criză

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai comentate stiri

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video