Sărbătoare, în breasla imobiliară: astăzi are loc Ziua Agentului Imobiliar, eveniment de referință pentru comunitatea de profil. Ajuns la cea de-a șaptea ediție, ZAI 2016 propune un format nou, accentul fiind pus pe dezvoltarea de noi abilități profesionale și pe interacțiunea dintre participanți. Peste 150 de invitați sunt așteptați la Daimon Club din București, începând cu orele 15:30.

40380-zai2016.jpgMeseria de agent imobiliar se sărbătorește astăzi, în cadrul Zilei Agentului Imobiliar (ZAI). Ca în fiecare an, evenimentul va surprinde prin calitatea informațiilor cât și prin momentele de entertainment greu de egalat. Formatul din 2016 se bazează pe diferite teme, mai mult accent pe networking și invitați din alte domenii, totul sub un singur îndemn: „Fii Fair-Play!”. Totodată, anul acesta va oferi un prilej mult mai bun pentru interacțiunea între agenții imobiliari, răspunzând astfel în mod direct la dorința exprimată de reprezentații mediului real-estate. Ziua Agentului Imobiliar este un eveniment premium marca IMOPEDIA.ro, dedicat exclusiv specialiștilor în imobiliare. 

ZAI 2016 va fi deschis de un nume cunoscut de toate generațiile pentru carisma și umorul său: maestrul FLORIN CĂLINESCU, un artist complex care s-a reinventat constant, abilitate esențială pentru orice agent imobiliar cu o carieră îndelungată. Acesta va împărtăși celor din prezenți din vasta sa experiență de viață, într-un moment inspirațional presărat cu povești cu haz și tâlc.

Tot despre experiențe inedite și obstacole întâmpinate va vorbi și LORI COLLIN, un agent imobiliar cu peste 20 de ani de real estate în SUA și în România. Plecată peste Ocean imediat după Revoluție, aceasta și-a construit în imobiliare o carieră de succes, rețetă repetată în România ultimilor ani. În sesiunea sa de speaking, Lori Collin va împărtăși din cunoștințele acumulate în segmentul real estate din America și aplicabilitatea lor în piața românească. 

Iar dacă teoria poate părea ușoară, reputatul specialist în social media, ALEXANDRU NEGREA, ne va ajuta cu practica. De-a lungul momentului său, acesta va oferi ponturi legate de mediul virtual, legăturile dintre social media și imobiliare, cât și despre campanii de marketing care pot îmbunătăți rezultatele, în real estate.

Într-un domeniu în care imaginea este un element vital, tehnologia de ultimă generație își spune cuvântul. Regizorul MILLO SIMULOV va prezenta o nouă oportunitate pentru agenții din sală: o filmare 360 de grade a unei proprietăți imobiliare, realizată special pentru ZAI de echipa Spider Group, în premieră pentru România. O combinație de arta și high-tech, ce aduce un mare plus de valoare în procesul de vânzare a unei proprietăți.

La capitolul performanță, doctorul VASILE OȘEAN ne poate da lecții. Aflat în spatele multor sportivi de renume, acesta va vorbi despre detaliile și sacrificiile din spatele unei povești fascinante: o cursă de traversare a Atlanticului, într-o perioadă de 60-90 de zile. Care este legatura cu piața imobiliară? Vă așteptăm pe 10 iunie la ZAI și vă garantăm un moment emoționant, de mare valoare.

Seara rămânem o echipă, dar ne vom alătura altor 20 de milioane de români pentru a susține echipa națională în meciul de deschidere al EURO 2016 România – Franța. Urmărim meciul alături deCĂTĂLIN OPRIȘAN, un monstru sacru al jurnalismului sportiv dar și un one-man show, care va aduce atmosfera de stadion în rândul invitaților IMOPEDIA.ro. Nu ar putea lipsi gustările specifice unui asemenea eveniment, completate perfect de distracție în echipă.

Mai multe detalii despre ZAI 2016 și edițiile anterioare sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului

Informatii in timp real de la ZAI 2016 sunt disponibile pe pagina de Facebook a IMOPEDIA.ro, pe care va invitam cu drag sa o urmariti.

10 June 2016