Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 

Zona Unirii: Locuinţe între 1.000 şi 2.000 euro/mp

Publicat: | Autor: Cristina Tamaş, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 10252

 "Vând apartament, patru camere, gresie, faianţă, parchet, zona Unirii, Fântâni - 300.000 euro." Aşa suna unul dintre anunţurile imobiliare de anul trecut. Iată şi un anunţ valabil astăzi:

"Apartament patru camere, în bloc construit 1989, gresie, faianţă, parchet, preţ fix 185.000 euro".

Playerul flash nu este instalat.
Se poate cumpăra şi mai ieftin, dar vorbim de locuinţe în imobile foarte vechi, unde metrul pătrat se vinde, în medie, cu 1.000 de euro.

Preţurile au scăzut considerabil şi în zona Piaţa Unirii, spre disperarea proprietarilor care se lasă greu convinşi de acest lucru. Agenţii imobiliari spun că sunt vânzători, ca şi cel din anunţul de mai sus, care nu sunt dispuşi să negocieze preţul stabilit de ei, chiar dacă acesta este departe de realitatea din piaţă.

"Inerţia este foarte mare, pentru că o dată ce le-ai băgat oamenilor în cap timp de cinci ani de zile că preţurile sunt de 300.000 euro patru camere, Unirii- Fântâni nu o să-i convingi peste noapte să îl dea cu 180.000 euro sau cu 200.000 euro. Apartamentele cu două camere au scăzut şi ele până la 160.000-180.000 euro. În zona Palatului Parlamentului, Bulevardul Libertăţii, Izvor, preţurile sunt chiar mai micuţe puţin", spune Mihai Atanasoaie, Director General ROM- M.A. Imobiliare.

"O tranzacţie durează  şi câteva luni de zile pentru că depinde de traseul psihologic pe care îl parcurge proprietarul, de la aşteptările pe care le are şi întâlnirea sa cu realitatea" susţine şi Luminiţa Franc, Senior Partner HIRSH.

Preţurile în zona Unirii au scăzut cu până la 50% în ultimul an, metrul pătrat ajungând, în medie, la 2.000 de euro. Se poate cumpăra şi mai ieftin, dar vorbim de locuinţe în imobile foarte vechi, unde metrul pătrat se vinde, în medie, cu 1.000 de euro.

"Vilele interbelice sunt unice, există clienţi care nu doresc să audă de blocuri comuniste. Sunt clienţi care caută blocurile de la Fântâni, cu vedere la Fântâni, iar alţii vor clădiri cu tavane înalte, cu stil, cu elemente de arhitectură, cu elemente decorative autentice şi sunt dispuşi să plătească. Zona Unirii este o zonă veche, există multe imobile care au o problemă de proprietate şi sunt afectate de legea 112", ne-a declarat Luminiţa Franc.

Chiar dacă vânzările nu merg, proprietarii nu s-au sfiit să crească preţurile.

"Programul Prima Casă nu a influenţat foarte mult preţurile în zona Unirii, în comparaţie cu alte zone, iar procentul de creştere a preţurilor, în urma lansării programului îl estimăm la 5%, la apartamentele cu două camere, în special. După lansarea acestui program au apărut produse similare şi la băncile care nu participă la program, iar acest fapt îl considerăm un avantaj în favoarea cumpărătorilor care din anumite considerente nu pot lua credit prin Prima Casă" apreciază Victoria Abdulkarim, Director compania imobiliara Primob.

Cumpărătorul din zona Unirii este în general omul de afaceri român sau străin care lucrează în centrul Capitalei, care poate şi-ar dori să locuiască într-un loc mai puţin zgomotos, dar decide totuşi să economiseasca timpul pe care i-l ocupă o călătorie zilnică dus/intors de la periferia oraşului şi până în centru, susţin agenţii imobiliari.

"Mai erau şi cumpărătorii de apartamente în scopul închirierii, mai rari acum, având în vedere preţurile mari de vânzare şi preţul mic de închiriere al imobilului. Cumpărătorii din zona Unirii sunt cumpărători cu bani cash sau care optează pentru alte tipuri de credite, în niciun caz pentru programul Prima Casă" adaugă Cristina Covasala, Manager Compania imobiliara AISIEL.

 "Astăzi, vânzătorii au mai multă nevoie  de un ajutor profesionist pentru că locuinţele nu se mai vând singure, nimic nu se mai vinde de la sine, pentru că nu se mai vinde orice. Cumpărătorii sunt foarte selectivi, au nevoie de o ofertă bună, nimeni nu mai e dispus să plăteasca orice preţ" este de părere Luminiţa Franc.

Şi piaţa chiriilor a căzut în zona Unirii. Potrivit agenţilor imobiliari, volumul închirierilor a scăzut cu peste 50%, chiriile sunt mai mici cu 30%, chiar 40% în unele situaţii. Spre exemplu, un apartament cu patru camere pentru birouri se închiriază acum între 600-900 euro. Există şi un segment al pieţei imobiliare care merge bine şi pe timp de criză: cel al spaţiilor comerciale de la parterul blocurilor.

"Lângă gura de metrou, este cel mai mare trafic comercial din Bucureşti la nivel de 1500-2000 de persoane/oră prin faţa unei vitrine, datorită acestui fapt preţul chiriilor variază între 80-150 euro/mp. În zona aceasta nu am ce să dau, am zeci de cereri şi nimeni nu pleacă indiferent de preţ pentru că vadul comercial fiind bun, e greu să pleci de aici," susţine Mihai Atanasoaie.

Numărul mare de persoane care trec zilnic în zona Unirii este un avantaj din punctul de vedere al comercianţilor, dar nu şi din cel al locuitorilor.

Traficul este aglomerat, iar zgomotul este deranjant.

"Atunci când iau o decizie, cumpărătorii sunt însă influenţaţi de aspectul frumos al clădirilor, de faptul că blocurile nu sunt înghesuite - mă refer strict la Bulevardul Unirii, că sunt stradale şi deci siguranţa personală este mai mare decât într-un cartier cu locuinţe mai ieftine şi că au o altă privelişte decât balconul sau dormitorul vecinului - imagine destul de des întâlnită în alte zone" precizează Cristina Covasala. 

Avantajele zonei Unirii, potrivit agenţilor imobiliari:

 • Poziţie centrală
 • Blocuri noi, aerisite
 • Două magistrale de metrou
 • Parcul
 • Unirea Shopping Center
 • Restaurante, baruri, terase

Dezavantajele zonei Unirii, potrivit agenţilor imobiliari:

 • Zonă aglomerată
 • Zgomot puternic
 • Poluare

Oferte imobiliare zona Unirii:

Oportunitatile zonei  Unirii -  click AICI

Alte oferte din Zona Unirii:

 • Oferta de apartamente din  Unirii - vanzari | inchirieri
 • Oferta de case/vile din  Unirii - vanzari | inchirieri
 • Oferta de birouri din  Unirii - vanzari | inchirieri
 • Oferta de spatii comerciale din  Unirii - vanzari | inchirieri
 • Oferta de terenuri din  Unirii - vanzari • Voteaza articolul:
  | Aprecierea vizitatorilor:
  Comentarii (21)
  #21. Me | 12.09.2009 | 13:24
  -1 (1/0)   
  Ok. Cum suna anuntul acesta?: Vand garsoniera 46mp et/1, in blocul Loteriei 6/49, Nerva Traian sector3, an constructie 2000, la pret de: 83.000 euro ne negociabil sau schimb cu duplex in Bucuresti sau Timisoara plus diferenta.

  Multumesc
  #20. UNIUNEA EUROPEANA | 07.09.2009 | 00:27
  1 (0/1)   
  IMOBILIARII CA DE OBICEI OFERA INFORMATII ERONATE.....,SA VA FIE RUSINE,SUNTETI CA DE OBICEI ORDINARI.....SI NU INTELEGETI CA A SOSIT MOMENTUL SA REVENITI LA VECHILE MESERII GEN ARMATA SAU STRUNG....! AM VIZIONAT CITEVA APARTAMENTE DIN ZONA UNIRII SI PROPRIETARII MI-AU SPUS CA AU FOST SFATUITI DE AGENTII IMOBILIARI SA NU SCADA PRETURILE PENTRU CA PIATA ISI VA REVENI....! LA ACEST MOMENT EXISTA APARTAMENTE CU 2 CAMERE - PRET 110000 - 120000 EURO, CU 3 CAMERE 115000 - 150000 EURO, IAR CU 4 CAMERE 150000 - 170000 EURO....., ASTA INSEAMNA UNDEVA PE LA 1500 EURO/MP....SI ATENTIE ! LA ACESTE PRETURI NU SE INGHESUIE CUMPARATORII ! VOM VORBI IN 2010 SI VETI VEDEA FOAMETE SI PRETURI NOI...MICI,FOARTE MICI ! APROPO,MERGETI DUMINICA LA TIRGUL VITAN SA VEDETI CE VIND BIETII PENSIONARI ! IAR VOI AGENTI 007, CIOCU MIC SI REPROFILATI-VA ! VINE ADEVARATA CRIZA IN 2010 !
  #19. Villy | 04.09.2009 | 13:22
  1 (0/1)   
  Sunt multe date eronate care apar in special pe net si la tv. Aviz amatorilor !!!
  Asta si din motive subiective ... Sa zicem doar ca unii au avut si au interese in piata si atat.

  In primul rand este tratata zona veche de langa Pta Unirii "la pachet" cu blocurile mai noi dintre Unirii si Parlament ceea ce este total gresit. Atunci cand vezi o locatie nu poti sa agreezi ce este prezentat, ca o generalitate, la avantajele / dezavantajele zonei. Pentru ca nu toate imobilele sunt egale.
  Adevarul e ca sunt unii care nu au avut si nici nu vor avea nici o data acces intr-una din cele mai dinamice si mai sigure zone din capitala. Si e frustrant, nu !?!
  Vorbim de unele apartamente in imobile cu portar si parcare care ajungeau la peste 400 mii euro, ceea ce inseamna ca preturile au scazut si cu peste 50%, adica destul de ok.

  In al doilea rand agentii citati sunt in mare parte ipocriti ! De ce? Am avut "placerea" sa inchid un ciclu cand m-am intalnit cu un agent care prezenta un apartament acum mai bine de 3 ani si care spunea atunci ca e o investitie si ca va valora "ca in capitalele europene" undeva catre jum. milion ... Tot acum, la telefon a dat vina pe proprietari apropo de pret, chiar daca nici nu vizitase proprietatea respectiva. Va las pe voi sa trageti concluzia !

  Cel mai bine e sa tratezi direct in cazul unor conditii mai bune ... 2-3% din 200 mii e oricum mai mult decat din 60 mii euro nu !?! Si ai ochi sa vezi si singur ce e de vazut !
  #18. Gelu 2 | 31.08.2009 | 21:48
  2 (0/2)   
  Imobilele se tranzactioneaza la intalnirea ofertei (de cele mai multe ori aberanta) cu cererea (in scadere continua ca urmare a arderii lichiditatilor si a sistarii creditarii). Pretul tranzactiilor este in declin continuu ce nu se va opri in urmatorii doi-trei ani, cat se estimeaza a dura criza financiara in RO.

  Pana in decembrie 2009 pretul unui metru patrat util de bloc cenusiu ceausist va deveni maxim 300 de euro (nu trebuie sa uitam ca ceausescu le-a construit cu 100 usd, da, ati citit bine UNA SUTA dolari americani metru patrat, si sunt si neizolate termic si fonic si in cea mai proasta conditie fizica). Asta inseamna ca un apartament cu 4 camere la vreo 90 de metri patrati va costa maxim 27.000 de euro (daca este in buna stare si construit macar dupa anul 1980). Toate celelalte imobile se vor alinia in consecinta ca si preturi. Metru patrat de constructie noua la gri (fara comisioane, taxe, profituri exorbitante ale agentilor imobiliari, investitorilor, constructorilor) nu are voie sa depaseasca 3-400 euro, daca vorbim de materiale de calitate (in caz contrar pretul nu trebuie sa sara de 200 euro per metru patrat construit). Trebuie sa fii nebun sau inconstient sa cumperi acum la un pret mai mare de cat cel corect, prezentat mai sus.
  Multa sanatate celor care s-au imprumutat la achizitia caselor la peste 1000 euro metrul patrat... si sa aiba grija la balustrada cand se apleaca sa se arunce in gol...
  #17. Gelu | 31.08.2009 | 21:47
  3 (1/4)   
  1. Cand deflatia galopeaza energic sfidand orice politica macro a bancii centrale....
  2. Cand somajul este in floare si cifrele cresc de la zi la zi, tot mai multe companii inchizandu-si portile iar perspectivele sunt sumbre sub acest aspect...
  3. Cand romanii se indatoreaza cu 20 de miliarde de la diverse institutii financiare (cine credeti ca va plati dobanda si cat de mica intuiti dvs ca este aceasta...) ca sa aiba de unde plati salariile bugetarilor si pensiile....
  4. Cand aproape toate santierele au oprit cvasi-total constructiile (aveti idee ce inseamna sa conservi un santier sau sa reincepi o contructie peste 2-3 ani...)...
  5. Cand finantarea a devenit extrem de scumpa, aproape intangibila, nici o banca nemaiavand curajul de a arunca cu banii aiurea cand nimic nu poate fi previzionat sau evaluat...
  6. Cand marea majoritate a marilor fonduri de investitii au vandut tot ce detineau in Ro si au fugit mancand pamantul de aici...
  7. Cand infrastructura romaneasca este mirifica, dar lipseste cu desavarsire, iar santierele de autostrazi sunt in cel mai bun caz in faze incipiente daca sunt subfinantate...
  8. Cand imobilele s-au scumpit de peste 10-15 de ori fata de momentul anului 2001 (o garsoniera in 2001 prin dristor era undeva la 7-8000 de dolari iar in 2008 s_au tranzactionat si la 90-100.000 de euro) in conditiile in care veniturile populatiei abia daca s-au triplat in acelasi interval ....
  9. Cand rata de nerambursare a creditelor creste dramatic zilnic si economia este in pragul incapacitatii de plata (facturile de plata neachitate se inmultesc ametitor)... si cand statul roman nu plateste (nu poate) facturile catre diversi furnizori de produse si servicii si genereaza blocaj financiar in cascada...
  10. Cand salariul mediu este in Ro aproximativ 300 de euro si de el depinde peste 75 % din populatia naiva a tarii noastre frumoase...

  ..... noi mai putem spera la ceva bun in urmatorii 3-5 ani de criza profunda...?!?
  #16. cristi | 30.08.2009 | 18:45
  1 (1/2)   
  ei ba da, se poate... am petrecut vara aceasta la PAris... iar un apartament de 55 - 60m patrat, in zona Montmarte, se vindea la agentii cu 180k - 200k Euro. Asta insemnand, sa zicem 3000 euro/metru patrat, in zona 2, la 40 de minute plimbare de Champs Elysee, statii de metrou, Sacre Coeur aproape, Londra la 2ore jumate, samd. Diferente mari.

  Si apropo de preturi, daca as avea 200k Euro, mi-as cumpara o casa in afara Londrei sau cu 250k un aprt in Zona 2 - asa cum se tranzactioneaza acum. La 40 de minute cu busul de Westminster, la ora de varf. Nu prea poti compara orasele astea.

  Ce poate sa ofere Bucurestiul? E izolat de Europa, relativ murdar, transport foarte prost, multi nervi si de prin urmare o doza insemnata de nesimtire.

  Cred ca in Bucuresti, fie si Unirii, pretul nu ar trebui sa treaca in mod real de 120k pentu 70 - 80 m2. Asta e valoarea orasului si a finisajului general pe care il ofera. Nu cred ca vrea nimeni sa accepte asta fiindca sunt sume mari in joc, rezultate de pe urma optimismului rezultat parca dintr-o mahmureala adanca de pana la '89.
  #15. he he he | 30.08.2009 | 12:04
  -2 (2/0)   
  Pentru cei ce vor sa se bage la aceste program,,prima casa,,un sfat:sa se uite mai intai in oglinda,daca vad acolo un fraier ,sa nu se bage!
  #14. shase9 | 29.08.2009 | 20:34
  2 (1/3)   
  cum **** puteti sa comparati paris cu bucuresti? orasul ala are infrastructura iar oamenii aia au super salarii. chiar daca metru2 e mai scump de 4 ori, salariul lor mediu e muult mai mare decat al nostru. acolo ajutorul de somaj e de 650 de euro. raportul venit/m2 e mai mic ca la noi.
  #13. eu | 29.08.2009 | 00:28
  -2 (2/0)   
  Ce ai luat foc asa rau ,ma simt obligat sa te invit la masa.Meniul oferit iti va placea tare mult, intrati pe google.fr si cautati o sa va cruciti.
  #12. @eu | 28.08.2009 | 13:37
  2 (1/3)   
  ce analfabet .... invata intai sa scrii si apoi scrie pe forumuri ... du-te la scoala speculantule
  #11. @eu | 28.08.2009 | 13:35
  1 (1/2)   
  pleaca minciunica de aici ... ti-a crescut nasul pana la Paris ... ce papagal:)
  #10. eu | 28.08.2009 | 13:14
  -4 (5/1)   
  nu mai vb aiurea cu 2000 mp,in Paris.Cred ca nu sti pe ce lume traiesti,acolo pretul sare de 10.000euro pe mp.Uitate pe siteurile de imobiliare din Paris sa vezi si pe urma sa vb si sa te faci de ras
  #9. @8 | 28.08.2009 | 09:47
  2 (3/5)   
  tu esti un speculant mincinos ... in Paris in centru pretul e in jur de 2000e/mp .... la noi in Unirii va cobori sub 1000e/mp in scurt timp ... la munca speculanti mincinosi
  #8. @IMOBIULIARE | 27.08.2009 | 20:48
  -6 (6/0)   
  Unde ai cumparat mai baiatule in centrul parisului cu 2000 de euro, poate era un loc de parcare si nu ti-ai dat tu seama. Mp in Paris se invarte la 4000 medie inferioara si acolo in centru unde ti-ai luat tu cu 2000 e pe la 7-10000 mp in functie de o multime de criterii asa ca nu mai manca rahatel ca pute gurita.
  #7. Alex | 27.08.2009 | 20:47
  -9 (10/1)   
  Sa fim seriosi, romanii ar dori sa cumpere vile gratis, voi v-ati intrebat vreodata cat costa sa construiesti un bloc? Avize, materiale, oameni, echipamente, instalat utilitati, costuri colaterale?? Noi suntem pe ideea, dk avem salariul de 10 milioane sa fie euro 1 ron si sa fie mp de teren 1 euro si apartamentul de 3 camere 10 mii de euro Sa fim seriosi, trebuie sa fii disperat prost **** sau aurolac sa vinzi pe bani de degeaba ca sunt 80 % din romani saraci Noi ar trebui sa facem ceva sa ridicam nivelul veniturilor si sa sa ajungem sa platim bani frumosi pe calitate Gata acum vreti Unirii si Dorobanti cu Prima Casa Sa fim seriosi sunteti naivi Niciodata nu o sa fie asa
  #6. calgary | 27.08.2009 | 20:10
  4 (0/4)   
  in romania si nu numai se pare ca exista o lege nescrisa si proasta. pretul unui bun nu e calculat logic pe cheltuielile legate cu realizarea acestuia, ci e calculat in functie de cumparator. ma refer la alineatul de mai sus in care se prezenta profilul cumparatorului din unirea, om de afaceri (pers cu bani) cu afaceri in centru. d-lor cand se calculeaza pretul unui imobil trebuie sa se tina cont de mai multe aspecte: are sau nu curte? cat e de mare curtea? cat % din curte e verdeata? cati copaci sunt? (si aici fiecare copac ar trebui sa aiba un pret care sa se regaseasca in pretul total) ce distanta este pana la imobilele invecinate? ce mijloace de transport circula prin apropiere? ce scoli ai prin apropiere? ce unitati sanitare sunt prin apropiere? calitatea aerului? (sa se masoare timp de o sapt cu aparatura speciala calitatea aerului in curtea casei care se vrea achizitionate) este piscina? este terasa interioara? casa are gradina? bineinteles suprafata si gradul de finisare. in plus mai conteaza si ce vecini ai... care pot influenta putin in sus sau in jos pretul unui imobil. stiu ca poate par nebun..dar eu zic ca sunt mai nebuni cei care cumpara un apartament si se lasa prostit f usor de agentii imobiliari. agentii imobiliari iti przinta un apartament asa cum iti doresti tu... si vor sustine ca e ap perfect pt tine, dar va intreb cati agenti imobiliari v-au prezentat toate aspectele mentionate de catre mine mai sus? punem pariu ca niciunul? in incheiere va spun ca nu sunt nici agent imobiliar, nici nu lucrez in constructii... dar nu pot sa mai suport prostia romanului, care se lasa dus de val chiar si cand acesta nu exista. cand aud de preturi de 1.000 euro/mp innebunesc. la cum arata majoritatea locuintelor si la ce pret se cere pe ele nu inteleg cum se lasa romanii prostiti asa usor. dar romanul sufera de o boala.. fudulia, iar asta il costa. sincer, in romania, la cum arata imobilele pretul real e de max 350 euro/mp.
  #5. IMOBILIARE | 27.08.2009 | 19:39
  1 (2/3)   
  2010 VA FI UN AN DEZASTRUOS PENTRU ROMANIA,MERGETI LA VOT SI CASCATI OCHII UNDE PUNETI STAMPILA,ALTFEL IESIM DIN CRIZA IN 2014....! TREZITI-VA FRATILOR.....!
  #4. IMOBIULIARE | 27.08.2009 | 19:35
  4 (1/5)   
  PRETURILE DE VINZARE IN ZONA UNIRII SUNT DE 1500 EURO/MP, VORBIM DE TRANZACTII EFECTIVE,NU DE CE SE CERE ! PROPRIETARII ROMANI NU AU MENTALITATEA SI CULTURA OCCIDENTALILOR,UNDE EXISTA UN CICLU CIND PRETURILE OSCILEAZA DE MULTE ORI FOARTE MULT : VEZI CAZUL LONDREI DE ACUM 3 ANI CIND NU ERA CRIZA FINANCIARA ! NOI SUNTEM O TARA BANANIERA DIN LUMEA A TREIA SI NU INTELEGEM CA PRETURILE AU FOST UMFLATE EXCESIV DE MARI : AM CUMPARAT UN APARTAMENT IN CENTRUL PARISULUI SI AM PLATIT 2000 EURO/MP, IAR ANUL TRECUT IN BUCURESTI - UNIRII,DOROBANTI,PRIMAVERII - SE CEREA si 3500 euro/mp. STIMATI PROPRIETARI DIN ZONA UNIRII NU VINDETI ACUM CU 1500 EURO/MP, VETI VINDE LA ANUL CU 1000 EURO/MP.
  #3. john | 27.08.2009 | 17:18
  0 (5/5)   
  Bre, nu sta oricine in Unirii. Voi vreti sa mutati drumul taberei sau rahova in Uniri? Asta e o zona mai mult de office. Nu ai ce cauta sa dormi acolo daca nu ai bani in buzunar.

  Nu mai visati voi salarii medii...
  #2. eu | 27.08.2009 | 13:50
  -5 (5/0)   
  daca ai salariu mediu stai in cartier nu pe unirii
  #1. Mihai Banu | 27.08.2009 | 12:42
  0 (2/2)   
  Sa fim seriosi....180.000 e enorm...da unde suntem..in Austria. Alea fac 50.000-70.000 la nivelul salariului mediu din Buc
  Adauga comentariu
  Nume:*
  Email:
  Comentariu:*
   Doresc sa fiu informat pe e-mail de aparitia unui nou comentariu la aceasta stire
  NOTA: Va rugam sa folositi un limbaj decent in comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul media.imopedia.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

  Ai un comunicat de presă de publicat?

   
  RSS
  Primeste stirile pe e-mail
  B1TV - PRIMA CASA 4
  Get Adobe Flash Player to be able to see this content
  19089-2.jpg
  B1TV - Prima Casa 4
  10463-60410397-2.jpg
  Programul "Prima casa", deblocat? Asteptati, ne transmit bancherii!
  10432-new.jpg
  Dezvoltatorii vor si nu vor Prima Casa 2
  10279-64651.jpg
  Blocaj în programul Prima Casă
  9970-agentii.jpg
  Agentii imobiliari spera ca programul Prima casa sa dezghete piata
  9964-tvr.jpg
  Prima Casă 2 dinamizează piaţa terenurilor
  9772-mai_greu_de_luat.jpg
  Mai greu de luat
  9434-60400644-2.jpg
  Creste la 80.000 de euro plafonul la Prima Casa, crestem si noi preturile"
  9173-60398655-2.jpg
  Guvernul a deblocat "Prima Casa"
  6924-60356947-2.jpg
  Boc, nemultumit de ritmul de rezolvare al dosarelor pentru Prima Casa
  Imobile prima casa
  Apartamente de max 70.000 EURO
  Sondaj Media
  Considerați că 2016 este un an bun pentru achiziția unei proprietăți imobiliare?
  Da, cât mai repede posibil, deoarece prețurile au început deja să urce încet.
  Da, dar fără grabă. Piața abia se stabilizează, iar prețurile nu au cum să scadă mai mult de atât.
  Nu sunt interesat de achiziția unei locuințe în viitorul apropiat.
  Nu încă. Voi mai aștepta, cred că prețurile vor mai înregistra ușoare scăderi.
  Nu, prețurile încă mai trebuie să scadă mult pentru a se adapta puterii de cumpărare din România.
  OFERTE RECOMANDATE
  Baneasa , SC: 390 mp
  Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.
  TOPURI IMOPEDIA.ro
  Cele mai noi comentarii
  RAAPPS vinde la licitatie 700 de imobile cu tot cu chiriasii de lux
  @Rebecca Moore: Vreau să apreciez împrumuturile Karin Sabine pentru mine un împrumut de 40.000,00 EUR dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, [...]
  RAAPPS vinde la licitatie 700 de imobile cu tot cu chiriasii de lux
  @Rebecca Moore: Vreau să apreciez împrumuturile Karin Sabine pentru mine un împrumut de 40.000,00 EUR dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, [...]
  Cele mai citite stiri
  Cele mai comentate stiri
  Top Likes

  Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

  Blog RUN
  Adrian Crivii
  Gabriel Alexandru
  Dragos Dragoteanu
  Daniel Dobre
  Adrian Niculescu
  Ilias Papageorgiadis

  Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

  Ştiri imobiliare
  Analize imobiliare
  Evenimente imobiliare
  Ghidul Prima Casă
  Știri Prima Casă
  Comunicate de presă
  Arhiva video